Kedves Olvasók!

Őszinte meghatottsággal nyugtázzuk kollégáimmal, milyen ragaszkodóak a Szabad Föld olvasói. Sokan milyen kevés pénzből is hűségesen kitartanak lapunk mellett, évtizedek óta.

Ország-világSzijjártó Gabriella2018. 01. 05. péntek2018. 01. 05.
Kedves Olvasók!

Kérjük, ne pártoljanak el tőlünk azért, mert év elejétől az előfizetési díjak emelésére kényszerülünk – ugyanis az újság előállításának költségei, a nyomdai, a postai terjesztési kiadások jelentős mértékben megemelkedtek. Többet kérünk önöktől, de ha utánaszámolnak: éves előfizetőink még így is évente 3000 forintot takaríthatnak meg azokhoz képest, akik hétről hétre újságárusnál vásárolják a Szabad Földet. Másképpen: az 52 lapszámból 9-et ingyen adunk hűséges olvasóinknak. Havi előfizetőinktől alig több mint 100 forinttal kérünk többet.

A család hetilapjaként komolyan vesszük küldetésünket, és továbbra is társul szegődünk a mindennapi küzdelmekben: a szórakoztató olvasmányokon, elgondolkodtató riportokon és hasznos tanácsokon, híreken túl forintban mérhető segítséget is kínálunk minden előfizetőnknek. Idén is lesznek 1000 forintos és 20 százalékos kedvezményre jogosító SPARkuponok az újságban – vagyis az okosan, tudatosan vásárló előfizetőinknek továbbra is pénzt hoz a lap.

Munkatársaimmal kötelességünknek érezzük, hogy – az olvasnivalón kívül – minél többet adjunk a hozzánk ragaszkodó előfizetőknek. Ígérjük: lesznek nyereményjátékok, ajándékok; falunapokon beszélgetünk és főzünk önöknek, és ha kell, a jövőben is házhoz visszük a segítséget a támogatást kérőknek.

Őszintén szurkolunk, hogy olvasóink úgy érezzék: igazi kincs a Szabad Föld. Valóságos családtag, aki minden pénteken bekopogtat. Aki az idén sem hiányozhat.  


Szijjártó Gabriella

Ezek is érdekelhetnek