Túlkoros titkos szerető

Még a sokat látott magánnyomozókat is meglepte, amikor felfedezték egy 26 éves, birminghami férfi titkát. A detektíveket a 24 éves feleség bérelte fel, miután a párja gyanúsan sokat kimaradozott otthonról – írja a brit Metro újság.

Ország-világU. Á.2018. 08. 10. péntek2018. 08. 10.
Túlkoros titkos szerető

A neve elhallgatását kérő nő elmondta, hogy egy éve voltak házasok, amikor a férje hirtelen szótlanná, visszahúzódóvá vált, s kezdett el-eltünedezni. Mindig azt mondta, hogy sokáig dolgozik, vagy el kell utaznia a munkája miatt. A férfi a hűtlenség összes tipikus jelét mutatta: egyre később járt haza, megváltozott a viselkedése, másképpen öltözködött. Mindenhová magával vitte a telefonját, ha pedig letette a készüléket, ügyelt rá, hogy a kijelzője takarva legyen.

A magánnyomozók először kiderítették, hogy a férfi több tárkereső alkalmazást is használ. Aztán követték az egyik állítólagos munkaútjára. A férfi az otthonától száz kilométerre lévő motelbe hajtott, ahol a szeretőjével találkozott. Egy 72 éves nővel. A titkos szerető háromszor annyi idős, mint a feleség, a két gyermekétől már négy unokája is született.

A megdöbbent nyomozók videofelvételt készítettek a légyottról, amit megmutattak a feleségnek. – Néztem a videót és alig hittem a szememnek. Képtelen voltam felfogni, amit látok és hallok – mesélte a fiatalasszony. Összetörte férje hűtlensége, megalázottnak érzi magát. Egyelőre még nem döntötte el, elválik-e a hűtlen férjétől.

A szexológia jól ismeri e jelenséget, ami nem gyakori, de nem is túl ritka. A gerontofilek – akik mindkét nem képviselői lehetnek – előszeretettel választanak szexuális vagy szerelmi partnerként náluk sokkalta idősebb embert.

Ezek is érdekelhetnek