Megjelent a Szabad Föld legújabb száma

Izgalmas írások 40 oldalon műsorújsággal, családi magazinnal, az idei 12. lapszámunkban.

Ország-világSzabad Föld2020. 03. 20. péntek2020. 03. 20.
Megjelent a Szabad Föld legújabb száma

Címoldalunkon a járvány kapcsán az otthonmaradásra buzdító mondattal indulunk, de ezúttal is számos érdekes olvasnivalóval készültünk.

 

Tiszeker Ágnessel a koronavírus olimpiára gyakorolt hatásáról és a doppingügyekről beszélgettünk, s utánanéztünk, hogy a február 15-én hatályba lépett törvénycsomag hogyan szűri ki a sarlatánokat, s védi az alternatív orvoslást és a pszichoterápiát.

 

Ellátogatunk a Nemzeti Múzeum Közös időnk '89-'90 című tárlatára, hogy felidézzük a közelmúlt kultikus tárgyait, emlékeit, felkészülünk a tavaszra az autó karbantartásával is, és megnézzük, miről híres a francia Saint-Émilion.

Végezetül a gazdálkodók figyelmébe ajánljuk Nagy István agrárminiszterrel készített interjúnkat, a paradicsomra veszélyes új kórokozó ismertetőjét, de természetesen a járványról készített összeállítás sem maradhatott ki aktuális anyagaink közül.

Az érdeklődők, illetve akik nemcsak online szeretnének bennünket olvasni, az alábbi oldalra kattintva tudnak előfizetni: http://lapcentrum.hu/kozelet-103/szabad-fold-1150

Ezek is érdekelhetnek