Ez a Szabad Föld ajándéka

Egy hónappal ezelőtt kevesen sejtették, hogy mindennapi életünk ilyen mértékű fordulatot vesz. A koronavírus okozta járvány hatására minden megváltozott. Aki teheti, otthon marad, onnan követi a híreket. Többet olvasunk, keressük az információt, a hiteles forrásokat.

Ország-világ2020. 04. 03. péntek2020. 04. 03.
Ez a Szabad Föld ajándéka

Köszönjük minden olvasónknak, hogy kitartanak mellettünk a járvány idején is, azt, hogy nekik nap mint nap továbbra is a Szabad Föld a fő információforrásuk.

Ezért is szeretnénk megajándékozni most minden előfizetőnket.

A járvány, a veszélyhelyzet ideje alatt ezentúl minden Szabad Föld előfizető díjmentesen, ajándékként kapja tőlünk nyomtatott újságja mellé a lap digitális számát, melyet egy előfizetéssel két digitális eszközön tud elérni. Így a családon belül egyszerre többen is olvashatják a Szabad Földet, és a lapot szükség esetén az interneten keresztül is bárhonnan elérhetik az új szolgáltatáson keresztül.

Ehhez mindössze annyit kell tenniük, hogy a szabadfold.hu hírportálon – az erre a célra kialakított felületen: szabadfold.hu/hetilap – beírják az előfizetés megkötésekor megadott nevet, és az előfizetői azonosító számot (a számlán szereplő ügyfélkódot).

Ez a mi ajándékunk, mi ezzel tudjuk a veszélyhelyzet idején segíteni Önöket.

Szabad Föld szerkesztősége / Mediaworks Hungary Zrt.

 

Ezek is érdekelhetnek