Hatalmas terekkel megáldott új lakások Budapesten

Hirdetés – Amikor elkezdünk, nézelődni egy-egy új építésű lakás vagy lakópark után, könnyen elveszhetünk az erre specializálódott weboldalakon, hála az ingatlanpiac hatalmas kínálatnak.

Ország-világ2020. 06. 19. péntek2020. 06. 19.
Hatalmas terekkel megáldott új lakások Budapesten

Az ujotthon.hu a keresésünket a legkönnyebb szintekre emeli. A főoldalon már számtalan lakóparkot találunk, de a keresőmezőben név szerint is megkereshetjük azokat a konkrét lakóparkot, amivel már előzőleg találkoztunk valahol és elnyerte tetszésünket. Azoknak is hatalmas segítség lehet ezen az oldalon böngészni, akik még nem vásároltak új lakást Budapesten, vagy nem is nézelődtek eddig. Viszont tervezik és ehhez a legtöbb információt szeretnék megkapni. Kerületekre bonthatjuk a keresésünket, de ugyanígy járhatunk el az ár megadásánál, a szobák számánál és négyzetméter mérettel is.

Kis lakások, földön járó árakkal?

A következő példáknál a közös pont, hogy maximum kettő főre tervezték a tervezők. Szintén ennyi főnek ajánlott albérletbe is kiadni, ha befektetésre szánjuk az ingatlant. Általában a fővárosban a szülők az egyetemre készülő gyermekeiknek, vagy nagyszülőknek keresnek ilyen kaliberű új lakásokat. Ide sorolhatjuk még a fiatal párokat, akik első közös kuckóra vágynak és a befektetőket is. Ebben az esetben az egy vagy két szobás, 35-45 négyzetméteres, kis erkélyes lakások a legpotenciálisabb jelöltek. Az új lakások Budapesten körülbelül 25-40 milliós ár közé kalkulálhatóak, ami egyes felkapottabb kerületekben fantasztikus vétel lehet egy új lakásért cserébe.

Megéri nagyobb és ezzel egyértelműen drágább új lakást vásárolni Budapesten?

Az előbb feltett kérdésre a válaszunk egyértelműen igen! Ha nem lenne kereslet, akkor a lakóparkok sem kínálnának 3-4-5 szobás, 100 négyzetméter feletti gigantikus méretű új lakásokat Budapesten. Mielőtt azonban megemlítenénk pár terjedelmesebb lakást az ujotthon.hu repertoárjából, kis segítséget nyújtunk a nézelődéshez és a vásárláshoz.

Mikor ajánlatos 100 négyzetméter feletti új lakást vásárolni?

Ha új lakásba gondolkozunk érdemes tudnunk, hogy maximum 2-3 évesek a lakóparkok, vagy még el sem készültek. Ezért teljesen vadonatúj, kulcsrakész lakásokat kaphatunk. Melyek szerkezete, padlózata, falai, burkolata hűtése és fűtése egy jó pár évig nem okoz majd gondot. Egyértelműen azoknak ajánljuk, akik családosak. Szinte minden nagyobb új lakáshoz igényelhetünk CSOK-ot és kedvezőbb hitel feltételekkel indulhatunk új lakás vásárlás esetén. Általában tágas terasz és erkély, valamint hatalmas kertrész is társulhat egy-egy ilyen új lakás mellé. Ami biztosíthatja a gyermekek otthoni játszóterét, vagy egy nagyobb háziállat otthonaként is szolgálhat.

Harmony Terrace

Budapest legkedveltebb kerületében, a XIII. kerületben épülő Harmony Residence tájolása egyedülálló. Déli, keleti és nyugati fekvésű lakásokat terveztek, melyek egész nap világosak és naposak. Nagy üvegfelületek és tágas 30 négyzetméteres terasz tartozik a 94 négyzetméteres, négy szobás új lakáshoz. Családosok számára jó hír, hogy itt is igényelhető a CSOK .

City Home, a IX. kerület legnagyobb dobása

A Metrodom 2019-ben épült projektjében eladásra kínálnak egy 150 négyzetméteres, 4 + 1 szobás, teraszos körpanorámával megáldott új lakást. A lakás a kilencedik szinten található, így csak egy szintet kell, hogy „utazzunk” a lakópark klubszintjéhez, mely grill, napozó és meditációs terasszal várja lakóit egy kellemes felfrissülésre. A gyermekekről sem feledkeztek meg: nagy park részt, játszóteret és rengeteg zöld területet alakítottak ki a legapróbb lakóik részére.

A további lehetőségek palettája az ujotthon.hu-n széles és sokszínű, mindazok számára, akik tágas, élhető új lakásba költöznének vagy befektetnének Budapesten.