Kedves Olvasó!

Parlamenti választás évét írjuk, immár a köztársasági elnök pontosan meghatározta a szavazás napját. Április 8-áig a pártok választási programjaikat népszerűsítik, küzdenek a szavazók voksaiért: televíziókban, rádiókban, újságokban, óriásplakátokon, szórólapokon és gyűléseken kampányolnak azért, hogy minél nagyobb arányban jussanak be az új országgyűlésbe. Céljuk érdekében, anyagi erejüktől függően reklámfelületet vásárolnak a médiában – amely hirdetésekből (is) él. Lapunk, egyszersmind a Szabad Föld kiadója is.

Ország-világSzabad Föld2018. 01. 26. péntek2018. 01. 26.
Kedves Olvasó!


Az újság hirdetései között találkoznak majd olvasóink politikai tartalmú üzenetekkel is. Szeretnénk ebben a választási kampányidőszakban hangsúlyozni önöknek azt, amit egyébként minden héten tartalmaz a hetilap nyomtatott kiadásának 8. oldalán az impresszumunk:
„A hirdetések tartalmáért a kiadó nem vállal felelősséget.” A hirdetés: a hirdető által megfizetett felület.

A Szabad Föld és a munkatársai a jövőben sem foglalnak politikailag állást a lap hasábjain. Égető társadalmi kérdéseket boncolgatunk, s úgy szórakoztatunk, hogy közben stabil igazodási pontokat kínálunk. Írásainkkal a nagyvilágot visszük el az otthonokba, s ha kell, a támogató segítséget is.

A Szabad Föld titka egyszerű: figyelünk olvasóinkra. Mi még figyelünk egymásra.

A Szabad Föld szerkesztősége

 

Ezek is érdekelhetnek