Megjelent a Szabad Föld legújabb száma

Izgalmas írások 40 oldalon műsorújsággal, családi magazinnal, az idei 13. lapszámunkban.

Ország-világSzabad Föld2020. 03. 27. péntek2020. 03. 27.
Megjelent a Szabad Föld legújabb száma

A friss Szabad Földben Hadházi László humorista a vendég Interjú rovatunkban, aki egyébként számos munkakörben kipróbálta magát, fotóriporter és szigorú édesapa.

Eltöprengünk az óraátállítás előnyein, hátrányain, valamint négy oldalban összegezzük, mi minden változást hozott a koronavírus a mindennapjainkba.

A kertet is körbejárjuk a fagykár kapcsán, és megismerkedünk az erdei szalonkával. Találkozunk a modern világ fiatal és vagány katolikus papjaival, és megtudjuk, hogyan kezeljük jól gyerekeink indulatkitöréseit.

A színházi világnapról néhány anekdotával emlékezünk meg, a Képkocka sorozatban pedig Bornai Tibort faggatjuk szokásos kérdéseinkkel.

Az érdeklődők, illetve akik nemcsak online szeretnének bennünket olvasni, az alábbi oldalra kattintva tudnak előfizetni: http://lapcentrum.hu/kozelet-103/szabad-fold-1150

Jó hírünk, hogy ezentúl még az újságoshoz sem kell elsétálni! Az alábbi linkre kattintva ugyanis a Szabad Föld digitális formában is előfizethető: https://digitalstand.hu/szabadfold

Ezek is érdekelhetnek