Megjelent a Szabad Föld legújabb száma

Izgalmas írások, most 72 oldalon műsorújsággal, családi magazinnal, az idei 23. lapszámunkban!

Ország-világSzabad Föld2020. 06. 05. péntek2020. 06. 05.
Megjelent a Szabad Föld legújabb száma

Mit ajánlunk ezúttal? Trianon-melléklettel ellátott, bővített lapszámunkban megnézzük, mit lehet tudni az Európai Bizottság által összeállított Zöld Megállapodásról, megismerkedhetünk többek között Méder Áronnal, aki körbehajózta a Földet, Széchenyi Zsigmond vadász-író özvegyével, és beszélgetünk az Exatlonos Belényi Beával, Képkocka rovatunkban pedig Szilágyi János újságíróval.

Meglátogatjuk a kiskunsági akácerdőket, ahol méhcsaládok vendégeskednek, utánanézünk, hogyan érdemes a rózsát nevelgetni, tanulunk a selyemfestészetről is, valamint az idő fogalmával is eljátszunk.

 

Végezetül pedig felülünk a Csíksomlyó expresszre, elidőzünk a sportvilág kiemelkedő „fenegyerek” szereplői mellett, s hogy teljes legyen a kép, még az űrbe is kilátogatunk.

Az érdeklődők, illetve akik nemcsak online szeretnének bennünket olvasni, az alábbi oldalra kattintva tudnak előfizetni: http://lapcentrum.hu/kozelet-103/szabad-fold-1150

Jó hírünk, hogy előfizetőinknek ezentúl még az újságoshoz sem kell elsétálni! Ide kattintva már olvashatják is a Szabad Föld digitális kiadványát: https://szabadfold.hu/hetilap Aki pedig csak egy-egy lapszámot szeretne megvenni, de nem előfizetője a lapnak, ezen az oldalon teheti meg: https://digitalstand.hu/szabadfold

Ezek is érdekelhetnek