Megjelent a Szabad Föld új száma

Izgalmas írások 40 oldalon műsorújsággal, családi magazinnal, az idei 15. lapszámunkban!

Ország-világSzabad Föld2020. 04. 09. csütörtök2020. 04. 09.
Megjelent a Szabad Föld új száma

Húsvéti ünnepi számunkban megszólal Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök: a járvány hozta együttérzés felemelő voltáról beszél, s kiemeli, hogy a megváltást e kényszerű helyzetben otthoni szertartásokkal is megünnepelhetjük.

Ellátogatunk Portugáliába, hogy megnézzük, hogyan ünneplik most ott a húsvétot, s elgondolkodunk az imádság erején, a hittel teli pillanatok fontosságán.

Megismerhetjük a hagyományos japán kardkovács technikával dolgozó Kovács Andrást, megnézzük, hogy kerül a patkó a tojásra, utánajártunk, mi várható az idei sonkakínálatban, valamint összegezzük a koronavírus-járvány hazai helyzetét.

Az érdeklődők, illetve akik nemcsak online szeretnének bennünket olvasni, az alábbi oldalra kattintva tudnak előfizetni: http://lapcentrum.hu/kozelet-103/szabad-fold-1150

Jó hírünk, hogy előfizetőinknek ezentúl még az újságoshoz sem kell elsétálni! Ide kattintva már olvashatják is a Szabad Föld digitális kiadványát: https://szabadfold.hu/hetilap Aki pedig csak egy-egy lapszámot szeretne megvenni, de nem előfizetője a lapnak, ezen az oldalon teheti meg: https://digitalstand.hu/szabadfold

Ezek is érdekelhetnek