Éves bérletet lehet váltani a labdarúgó-válogatott mérkőzéseire

A szurkolók négy árkategóriából választhatnak: a legolcsóbb bérlet 30 ezer, míg a legdrágább 117 ezer forintba kerül. Az értékesítés március elsején kezdődik.

SportMW 2024. 02. 21. szerda2024. 02. 21.

Kép: Játékosok a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzőközpontban a Bulgária elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzés előtti napon, 2023. november 15-én, Fotó: Hegedüs Róbert, Forrás: MTI

Játékosok a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzőközpontban a Bulgária elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzés előtti napon, 2023. november 15-én
Fotó: Hegedüs Róbert Forrás: MTI

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerdai beszámolója szerint 

az öt mérkőzésre szóló bérletet első körben a megújult Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg március elsején 10 órától.

Akik még nem rendelkeznek SZK-tagsággal, azok március 4-én, hétfőn a regisztrációt követően szintén 10 órától tudnak vásárolni, amennyiben még maradnak értékesíthető bérletek. 

A szurkolók négy árkategóriából választhatnak, a legolcsóbb bérlet 30 ezer, míg a legdrágább 117 ezer forintba kerül.

A Marco Rossi vezette nemzeti együttes felkészülési mérkőzésen március 22-én Törökországot, majd 26-án Koszovót fogadja a nyári Európa-bajnokság előtt, majd a Nemzetek Ligájában szeptember 10-én Bosznia-Hercegovinával, október 11-én Hollandiával és november 19-én Németországgal találkozik a Puskás Arénában.

A márciusi meccsekre 13-án kezdődik majd a jegyértékesítés, az egyalkalmas belépők 4 és 16 ezer forint között lesznek elérhetők.

A megújult Szurkolói Klubba jövő hónap 27-től lehet regisztrálni, ez még nem jelent klubtagságot, viszont a regisztráció kötelező a jegy- és bérletvásárláshoz. A drukkerek az idei meccslátogatással pontokat gyűjthetnek, 2025 januárjától a legtöbb pontot gyűjtők elsőként vásárolhatják meg jegyüket vagy bérletüket a válogatott hazai mérkőzéseire, így a vb-selejtező mérkőzésekre is.

Ez is érdekelhet

 

 

Ezek is érdekelhetnek