Ez bizony nem volt príma...

Méltatlan helyzetbe sodródtak a Prima Primissima Díj jelöltjei? Nem mindenki kap egyforma reklámot a televízióktól? Véleményt mondunk a szavazattoborzásról.

SzurkapiszkaCsontos Tibor2008. 11. 25. kedd2008. 11. 25.
Ez bizony nem volt príma...

Ismét lehet szavazni a Prima Primissima Díj különböző kategóriának jelöltjeire. A tét nem kicsi, hiszen a közönségdíjasok ötvenezer eurót kapnak. A magánvagyonból felajánlott tetemes összeget a kultúra, a művészet, a tudomány jeles képviselőiből kiválasztott jelölteknek szavazhatjuk meg, így a magyar színház- és filmművészet kategóriában Halász Judit színművész, Makk Károly filmrendező és Markó Iván táncművész várhatja a voksolás végeredményét. Nehéz a választás, hiszen vitán felüli, hogy mindhárman érdemesek lennének az elismerésre.

A vasárnapi Napkeltében sportszerű módon Lakat T. Károly mindhármójukat megszólaltatta, mi több, a jelöltek egy műsorblokkban szerepelhettek. Hétfőn az RTL Klub reggelijében Halász Juditot három decemberi vígszínházi gyermekkoncertjéről faggatták a műsorvezetők, akik az alkalmat felhasználva, a közkedvelt színésznő személyét érintő szavazásra biztatták a nézőket. Akarva-akaratlanul is kampányolva a színésznő mellett. Természetesen semmi bajom Halász Judittal, de nem tartom fairnek ezt a fajta szavazótoborzást.

A két műsorvezető méltatlan helyzetet teremtett, melyet elkerülhettek volna, ha megemlítik, hogy Halász Judittal együtt Makk Károly és Markó Iván is várja a szavazatokat ebben a kategóriában. Erről azonban megfeledkeztek.

Ez bizony nem volt príma. még kevésbé primissima.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek