Anyagyilkos-sirató

Hömpölyög a patetikus, gyászos zene a Fókuszban, az RTL klub igyekszik könnyet fakasztani szemünkben: Utasi Árpi édesapja baleset áldozata lett. Igazán megható a kis mesemondó elárvulása. Mellesleg az elhalt édeasapa anyagyilkos volt.

SzurkapiszkaUjlaki Ágnes2009. 08. 13. csütörtök2009. 08. 13.
Anyagyilkos-sirató

Meghalt a kis mesemondó apukája – adták tudtul a bulvárlapok is a címlapjaikon. Ugyanazok, amelyek tavaly egészen másképp szóltak erről az úriemberről.

Az RTL klub szívfacsaró műsorában látványosan szenved a család. Árpi rettentően szomorú, hiányzik az apukája. Akire ugyan évekig haragudott egy kicsit, mert az részegen sokat bántalmazta feleségét meg gyerekeit. No meg azért is, mert agyonverte saját édesanyját. Még 1990-ben történt, de mivel nem volt szándékos (?), ezért csak három és fél évet kapott a Szabadkai Bíróságtól. Ilyen semmiséget igazán meg lehet bocsátani, ugyebár. Árpi és testvérei most sírnak a stáb és a fotósok előtt, hát istenem, az anyagyilkos is lehet jó apuka.

Amúgy nem volt az sem. De mindez a magyar bulvármédiának bakfitty, s most különösen az volt az RTL klubnak. Ha a saját műsorai, „sztárjai” népszerűsítésről van szó, akár egy anyagyilkosért is lehet (krokodil)könnyeket ejteni.

Ezek is érdekelhetnek