Szó, váltás

Ez a legújabb: terjed a „csináld magad” a BKV-nál. Ugyanis már nemcsak az utasok verik a buszsofőröket, hanem ők – egymást. Legalábbis ez történt a minap az 5-ös autóbusz rákospalotai végállomásán, ahol két buszvezető összeverekedett, az egyiküket kórházba kellett szállítani. A két sofőr között a szolgálat átadás-átvétel miatt alakult ki szóváltás, majd dulakodni kezdtek, hogy végül az egyikük földre került.

Szurkapiszka2009. 08. 06. csütörtök2009. 08. 06.
Szó, váltás

Az megvan, hogy szolgálat után a sofőrök iszogatnak? „Nem tudok hazamenni – mondja az egyik –, ha részeg vagyok, az asszony nem enged be.” Ugyan már – így a másik –, legközelebb a bejárat előtt vetkőzz meztelenre, és amikor az asszony kinyitja az ajtót, dobd be a ruháidat. Hidd el, hogy a feleséged nem fogja engedni, hogy meztelenül ácsorogj a lépcsőházban. A sofőr megfogadja a tanácsot, de másnap kialvatlanul megy be a garázsba. – Hát veled meg mi történt? – kérdi a társa.

– Úgy csináltam, ahogy mondtad. Meztelenre vetkőztem, és amikor kinyílott az ajtó, bedobtam rajta a ruháimat. Utána becsukódott az ajtó, és egy hang azt mondta: a Moszkva tér következik.

N. G.

Ezek is érdekelhetnek