Horoszkóp

Április 23-tól 29-ig

ABC2004. 04. 23. péntek2004. 04. 23.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Kicsit lassabban halad feladatai megvalósításában, mint szeretné. Úgy érzi, környezete inkább gátolja, mint segíti, ezért türelmetlenebb munkatársaival is. Pénz: Munkájából származó bevételei kedvezően alakulnak. Egyik barátja régi adósságát is megadhatja végre. Szerelem: Párja nemcsak önt, de környezetét is elvarázsolja, úgy érzi, megtalálta azt, akivel boldogan élheti le életét. A függetleneknek is elcsavarhatják a fejét egy hétvégi partin. Egészség: Problémamentes hét vár önre!
{p}
Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Pártfogói és főnökei csodálják az ön munkabírását. Ragaszkodjon a jól bevált munkamódszereihez, ezzel most sikereket érhet el. Pénz: A családi kassza gyarapodásához nemcsak ön, de párja is extrabevételekkel járulhat hozzá. Hamar elúszhat azonban a pluszbevétel, ha túlköltekezi magát. Szerelem: Párjával csak abban lehetnek vitáik, hogy mire költsék a pénzt. A függetlenek nagy elhatározásra szánhatják el magukat a jövő héten. Egészség: Ne ezen a héten kezdjen fogyókúrába!
{p}
Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Még mindig sok a munkája, és nem igazán elégedett a külvilág visszajelzéseivel. Barátai és támogatói biztatásából azonban erőt és kitartást meríthet. Pénz: A héten megkaphatja mindazt a kintlévőségét, amire már régen számított. Újabb megbízásokból is számíthat bevételre. Szerelem: Párjával végre belevághatnak otthonuk felújításába, meglesz a megfelelő anyagi fedezet rá. A függetleneknek munkájuk miatt kevés idejük marad szerelmükre. Egészség: Vigyázzon az éles szerszámokkal, megvághatja magát!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: A munkahelyi változások kötik le a figyelmét a héten. Lehet, hogy olyan dolgokkal kell megalkudnia, amiknek nem felhőtlenül örül. Pénz: Pénzügyei a héten rendeződhetnek. Jövő héten már rég vágyott dolgokra, könyvekre, esetleg egy rövid utazásra is költhet. Szerelem: Párja, ha nem is mindig tudja érzelmeit kimutatni, nagyon ragaszkodik önhöz. A függetleneknek egy kellemes találkozás segíthet kilábalni az elmúlt szerelemből. Egészség: Nem lesznek egészségügyi problémái!
{p}
Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Örül, hogy nem engedett elképzeléseiből, mert már látható eredményei vannak munkájának. Kitartása és elkötelezettsége meghozza a sikert. Pénz: Anyagi helyzete stabilizálódik, és munkahelyi sikereit pénzügyileg is honorálják. Váratlan kiadásra számíthat otthonában. Szerelem: Párja tudatosítani szeretné önben, hogy rá mindig, minden körülmények között számíthat. A függetlenek tiszta helyzetet szeretnének teremteni kapcsolatukban. Egészség: Kitűnő egészségi állapotnak örvendhet!
{p}
Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Új feladatokat kap a héten. Az eredmények eléréséhez szüksége lesz fantáziájára is, nemcsak precíz munkájára. Pénz: Az anyagi sikerek nem maradnak el. Egy külön megbízásból is pluszbevételre számíthat. Otthonára vagy autójára extrakiadása lehet. Szerelem: Ragaszkodásával párja most sok mindent elérhet önnél. Újra a régi érzéseket váltja ki önből. Az egyedülállók találkozhatnak egy régi szerelemmel, vagy egy nagyon kellemes társra bukkanhatnak. Egészség: Jó formában van a héten!
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Sok öröme lesz munkájában a héten, mert az új kihívásoknak meg tud felelni. Környezetében nem mindenki ért egyet önnel, de felettesei támogatására számíthat. Pénz: Gépkocsija vagy telefonja cseréjére szeretné előteremteni a szükséges erőforrásokat. Szerelem: Párja inkább örülne egy külföldi útnak, mint egy új autónak, de ön meg tudja győzni a "helyes" sorrendről. Az egyedülállók bemutathatják új szerelmüket barátaiknak és családjuknak. Egészség: Kicsit feszült, lazítson!
{p}
Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Egy befejezettnek hitt munkáját újra át kell dolgoznia, mert eddig nem ismert tények és adatok kerülnek napvilágra. Pénz: Ingatlanvásárlás vagy meglévő ingatlana bővítése miatt kölcsönt is igénybe kell vennie. Szerelem: Párja is vágyik otthonuk felújítására, esetleg szívesen költözne új lakásba, de anyagi kérdésekben nem értenek egyet. A függetleneknek lenne lehetőségük új kapcsolat kialakítására, de még mindig nem tették túl magukat a régin. Egészség: Kisebb balesetek érhetik!
{p}
Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Úgy tűnik, a héten sem csökkennek feladatai. Ráadásul otthoni teendői is megszaporodnak, bár ezekkel szívesebben foglalkozik. Pénz: Álmai megvalósításához, ami lehet egy új lakás vagy egy új gépkocsi, jelenleg nem elegendők anyagi erőforrásai. Örökségből vagy kölcsönből tudja csak megvalósítani céljait. Szerelem: Párja legtitkosabb vágyai valóraváltásában örömmel segít önnek. Az egyedülállók régi kapcsolatuk helyreállításán fáradoznak. Egészség: Egy régi problémája kiújulhat.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Az otthoni munkálatok, esetleges lakásfelújítás foglalják le a héten. Emiatt munkahelyi feladatai is késést szenvednek. Pénz: Pénztárcáját is erősen megviselik a környezetében végzett változtatások költségei. Az eredmény azonban mindenért kárpótolja majd. Szerelem: Párjával együtt sokat dolgoznak otthonuk szebbé tételén. A szerelemben mindent elkövet, hogy megőrizzen egy álomképet, de a valóság néha egészen más. Egészség: Vigyázzon, nehogy megégesse vagy leforrázza magát!
{p}
Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Keményen dolgozik, de nem bánja, mert olyan munkát végez, amire vágyott, ráadásul viszonylag függetlenül is. Az eredmények már kézzelfoghatók, de a teljes sikerre még várnia kell. Pénz: Tevékenysége bővítéséhez kölcsönt is igénybe vehet, hamarosan megtérül a befektetése. Munkájából is jön pénze, de kis késéssel. Szerelem: Párja egyetért az ön elképzeléseivel, sőt munkájában is segítségére lesz. A függetlenek válaszút elé kerülhetnek a szerelemben. Egészség: Fogászati problémáit ne hanyagolja el!
{p}
Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Jól érzi magát munkahelyén, még a határidős feladatok sem szegik kedvét. Az esetleges főnökváltás sem izgatja, tudja, hogy az ezzel kapcsolatos döntések, események öntől függetlenek. Pénz: Egy külföldi utazásra vágyik, de lehetséges, hogy néhány otthoni kiadásra vagy autójára előbb kell áldoznia. Szerelem: Párja is szívesen elutazna önnel, de tudja, hogy most más dolgok előrébb valók. Az egyedülállóknak lehetőségük lesz egy partin megismerkedni álmaik partnerével. Egészség: Problémamentes.

Ezek is érdekelhetnek