Horoszkóp

Június 18-tól 24-ig

ABC2004. 06. 18. péntek2004. 06. 18.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget a munkahelyi pletykáknak. Bízzon saját megítélésében, ön látja jól a dolgokat. Felettesei is elégedettek munkájával.
Pénz: Különmunkák is segítik anyagi helyzete javulását. Hajlamos túlzásba vinni a költekezést, ha autójáról van szó.
Szerelem:  Párjával a hétvégén kiránduljanak, vagy látogassák meg a rokonokat - mindenképpen töltsenek együtt több időt. Tegye félre egy kicsit a munkát.
Egészség: Ne fogyasszon sok édességet!

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Munkával kapcsolatos elképzeléseit néhány támogatója, jóakarója túlzottnak tartja. Csak akkor érdemes változtatnia, ha anyagilag nagyon megéri.
Pénz: Bár nincsenek anyagi gondjai, egy vállalkozásából nem tud annyi pénz kivenni, mint szeretne. Ne siessen el egy szerződés-aláírást.
Szerelem: Párjával szent a béke, bár ő másképpen vélekedik az anyagiakról. A hétvégét töltsék barátaik társaságában. A függetlenek túl magasra állították a mércét.
Egészség: Tartson mértéket az evésben!

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Ha valaki, ön igazán tudja, milyen fontos a jó kommunikáció a munkában is. Ennek köszönhetően jól halad feladataival, bár úgy hiszi, még mindig nem kellően honorálják munkáját.
Pénz: Egy hétvégi kiruccanás vagy egy rövid utazás megéri a "ráfordítást". Munkájából nagyobb bevételre számíthat a szokottnál.
Szerelem: Párja nagyon örül a hétvégi programnak. A gyermek vagy a vállalkozás körül lehetnek problémák. Az egyedülállók egyre fontosabbá vállnak partnerük számára.
Egészség: Energikus.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: A munkahelyi változásokkal kapcsolatban lehet, hogy túlzottak az elvárásai. Mindenesetre az ön számára kedvezően alakulnak a dolgok.
Pénz: A jövő héttől már kezd "magához térni" anyagilag. Most költsön végre magára egy kicsit. Tervezze meg nyaralását!
Szerelem: Még mindig bizonytalan magában, és úgy érzi, nem erre vágyott. Fontolja meg, egy beszélgetés sok mindent tisztázhat. A függetlenekért odavan valaki, akit lehet, hogy észre sem vettek eddig.
Egészség: Közlekedjen óvatosan!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Túl sokat dolgozott az elmúlt időszakban, és úgy érzi, szinte feleslegesen. Próbáljon tiszta helyzetet teremteni és megbeszélni feletteseivel a jövő kilátásait.
Pénz: Pénzügyeiben továbbra is szerencsés. Ingatlaneladásból és külön munkából is jöhet pénze.
Szerelem: Párja váratlan utazás tervével állhat elő. Hagyja magát meggyőzni, önnek is jól jönne egy kis lazítás. Az egyedülállókhoz jobban ragaszkodik egy régi barát, mint gondolnák.
Egészség: Pihenésre, kikapcsolódásra van szüksége.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: A hét elején olyan megbízást kaphat, amire már régóta vágyott. Ebben felettesei is támogatják. Ne habozzon, vágjon bele!
Pénz: Főnökei szerint túlzottak anyagi elvárásai, de valamivel több juttatást képes elérni. Szüksége is van többletbevételre az új "beruházásokhoz".
Szerelem: Párja már régóta szeretne elutazni, és most ön is úgy dönthet, hogy itt a szabadság ideje. A függetlenek baráti társaságban találkozhatnak egy megbízható partnerrel.
Egészség: Tettre kész a héten.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Egy külfölddel kapcsolatos munka váratlan sikereket eredményezhet. A sok munka megtérül és ötletei is beválnak. Ne hajtsa túl magát!
Pénz: Továbbra is sikeres pénzügyeiben. Felettesei is honorálják erőfeszítéseit. Költsön többet saját vágyai kielégítésére.
Szerelem: Párjának fontosak az ön sikerei. Szakadjon el a munkájától és töltsenek néhány napot együtt. Az egyedülállóknak fontos a szerelem, de még nem akarják magukat elkötelezni.
Egészség: Lazítson, meditáljon!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Nagyon fontos, hogy higgyen abban, amit csinál. Régi elképzeléseit gondolja újra, lehet, hogy erre lesz szüksége a siker eléréséhez.
Pénz: Vágyai és elképzelései megvalósításához kölcsönre is szüksége lehet. Reálisan tervezzen, és ha kell, a család segítségét is vegye igénybe.
Szerelem: Párja szórakozásra és kikapcsolódásra vágyik, és erről szeretné önt is meggyőzni, most kevés sikerrel. Az egyedülállóknál váratlanul feltűnhet egy régi szerelem.
Egészség: Aktív a héten.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Több sikerre és elismerésre vágyik. Nem biztos , hogy rögtön váltani kell, ha most ezt nem kapja meg munkahelyén. Várjon ki egy kicsit!
Pénz: Egy külföldi utazás megviseli pénztárcáját. Családja azonban váratlanul a segítségére siet. Kölcsön igénybevétele is felmerül önben.
Szerelem: Párjával külföldi utazásuk során rengeteg új élménnyel gyarapodnak. A szerelem is elmélyülhet kettejük között. A függetlenek lassan szabadulnak régi kötöttségükből.
Egészség: Legyen mértéktartó életvitelében!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19)
Munka: Még mindig alig látszik ki a munkából és már ön is úgy érzi, hogy bár örömmel végzi feladatait , túl vállalta magát. A hét elején egy kicsit lazíthat.
Pénz: Váratlan, de megérdemelt anyagi előnyökhöz juthat a jövő hét elején. Bár még mindig bizonytalannak ítéli anyagi helyzetét, higgyen a javulásban!
Szerelem: Párjával töltött szabadság alatt ne gondoljon a munkájára, mert elronthatja örömét . A függetlenek már nem hiszik, hogy csak nekik kell alkalmazkodniuk.
Egészség: Nem lesznek problémái.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Még mindig nem elég biztos önmagában és nehezen hiszi el, hogy jó úton halad. A jövő hét elején azonban egy ötlete sikeresen megvalósul és ez megerősíti hitében.
Pénz: Munkájából végre kezd annyi jövedelme lenni, ami ha nem is teljesen, de egyre jobban kielégíti igényeit.
Szerelem: Szórakozzanak, kapcsolódjanak ki vagy hódoljanak kedvteléseiknek párjával. Mindketten feltöltődnek érzelmileg is. A függetlenek is sok örömet találnak új szerelmükben.
Egészség: Múló fejfájásai lehetnek.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Örömmel tölti el, hogy otthoni teendői már a végéhez közelednek. Most már gondolhat egy kis szórakozásra, lazításra is.
Pénz: Szórakozásra és hobbijára költ és azt sem bánja, ha túlzásokba esik, mert igazán felszabadulttá teszi. Egy családi ajándék vásárlásakor is most inkább a drágábbikat választja.
Szerelem: Párjával az együtt töltött szabadság visszaállítja a régi harmóniát kapcsolatukba. Az egyedülállók nehezen mutatják ki érzelmeiket.
Egészség: Tevékeny hét vár önre.

Ezek is érdekelhetnek