Horoszkóp

Október 29-től november 4-ig

ABC2004. 10. 29. péntek2004. 10. 29.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Főnökei új feladattal bízzák meg, amit szívesen vállal, bár tudja, hogy sokat kell dolgoznia rajta. Lehetősége lesz bebizonyítani szakmai rátermettségét, és kamatoztathatja külföldön szerzett tapasztalatait is.
Pénz: Párját meglepheti egy apró ajándékkal, vagy részt vehetnek együtt egy rendezvényen.
Szerelem: Párja alkalmazkodik önhöz, de szeretné, ha ő is fontos lenne önnek, nemcsak a hivatásával törődne. Foglalkozzon többet kedvesével!
Egészség: Fogászati problémái lehetnek.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Munkájában szerencsésen alakulnak ügyei. Sok a feladata, de meg van hozzá a kellő kitartása és munkakedve. A munkatársak is segítőkészek, és így gyorsan haladnak.
Pénz: Felettesei nemcsak anyagilag honorálják munkáját, lehetőséget kaphat egy szakmai tanulmányútra vagy egy tanfolyam elvégzésére.
Szerelem: Párkapcsolatában minden a szokott mederben folyik. Az egyedülállók találkozhatnak egy szellemes partnerrel egy rendezvényen vagy egy baráti összejövetelen.
Egészség: Jó formában van.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Örömmel veszi tudomásul, hogy felettesei és a külvilág is felfigyel tevékenységére. Ebben az időszakban nagyon kreatív és nagy a munkabírása is; ez annak köszönhető, hogy élvezettel végzi feladatait.
Pénz: Munkája révén annyi bevétele jön, hogy néhány adósságát, ha van, rendezni tudja. Lassan stabilizálódik anyagilag.
Szerelem: Bár munkája nagyon leköti, a hétvégét töltsék kikapcsolódással, hódoljanak közös hobbijuknak, sok örömük lesz benne.
Egészség: Energikus, de kisebb balesetek érhetik.

Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: A munkahelyi változások, esetleges átszervezések a maradék munkakedvét is elveszik. Ön szerint nem jó irányba haladnak a dolgok, és csodálkozik azon, hogy ezt a "nagy" főnökök nem látják. Otthoni teendőivel jól halad.
Pénz: Gyermekére vagy kedvteléseire költ a héten.
Szerelem: Párja bár odavan önért, mégsem tudja igazán kifejezésre juttatni érzelmeit, és emiatt ön úgy érzi, egyáltalán nem fontos neki. Az egyedülállók tartós kapcsolatra vágynak.
Egészség: Nagyon energikus.
{p}
Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Közvetlen környezetében hathatós segítséget talál munkájához. Szakmai hozzáértése megmutatkozik új ötleteiben is. Ennek ellenére úgy érezheti, sziszifuszi munkába fogott bele.
Pénz: Még mindig otthonára költ, de már elképzelései szerint alakulnak a dolgok.
Szerelem: Párja bizonytalansága és szétszórtsága kicsit idegesíti. Ha az otthoni teendői mellett szakít egy kis időt rá is, hamar rendbe jön minden. A függetlenekre egy kellemes kaland vár.
Egészség: Fogyasszon több folyadékot!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Munkájában az elképzelései szerint alakulnak ügyei. A kommunikációs gondok is megoldódnak, és a munkatársak is segítőkészek. Érdemes elgondolkodnia szakmai továbbfejlődésének lehetőségeiről.
Pénz: Anyagilag minden a lehető legjobban alakul. Külföldről vagy szellemi munkájából is jöhet pénze.
Szerelem: Párja ragaszkodása jólesik önnek. Lehet, hogy egy külföldi utazás tervével áll elő a héten. A függetlenek úgy érzik, végleg le tudták zárni régi kapcsolatukat.
Egészség: Problémamentes.

Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Szerencsés időszaka van. Bár sok a munkája, de minden feladatával jól halad, és környezete támogatására is számíthat. Nem kizárt, hogy lehetősége lesz egy régebbi tervét is megvalósítania.
Pénz: A hétvégi kiruccanás lehet, hogy kicsit többe kerül majd, mint tervezte.
Szerelem: Párjának sikerül önt kimozdítania otthonról, és a hétvégét egy rövid utazással tölthetik, ez lehet egy rokonlátogatás is. Az egyedülállók most nem látnak tisztán kapcsolatukban.
Egészség: Érzelmileg hullámzó.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Ki sem látszik a munkából, de szerencséjére képes a határidőket betartani. Ha külföldi vonatkozásai vannak munkájának, most átmeneti nehézségekkel kell számolnia. Néhány ügye késést szenvedhet.
Pénz: Valahogy most mintha kifolyna keze közül a pénz, szinte nem is tudja, hová megy el ennyi. Szerencse, hogy vannak tartalékai.
Szerelem: Párja és a barátok titokban meglepetéspartit szervezhetnek önnek. A függetlenek ne zárkózzanak el egy kis kalandtól.
Egészség: Igazán elemében van.
{p}
Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Igazán szerencsésnek érzi magát munkájában, hiszen olyan feladatokkal foglalkozhat, mint amire vágyott. A munkatársakkal is sikerült jó, szinte baráti viszonyt kialakítania. Bár meglehetősen sok a teendője, örömmel végzi munkáját.
Pénz: Lehetséges, hogy a héten meg kell adnia egy régi baráti kölcsönt.
Szerelem: Párja szeretné megosztani önnel gondjait, hallgassa meg! A függetlenek talán nagyobb elkötelezettséget várnak el partnerüktől, amit ő nem képes megadni.
Egészség: Ne nassoljon!

Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Bár azzal foglalkozik, amire mindig is vágyott, a jövő hét vége felé egyre jobban érzi, hogy szüksége van egy kis pihenésre. Lehet, hogy pár nap szabadság jót tenne.
Pénz: Néhány terve megvalósításához nagyobb anyagi háttérre van szüksége. Ha kölcsön felvételén töri a fejét, jól gondolja át.
Szerelem: Párjával együtt egy rendezvényen vagy egy nagyszabású partin vehetnek részt a héten. Az egyedülállók sikeresek a szerelemben, megoldódtak a problémák.
Egészség: Jó egészségnek örvend.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: A szakmai továbbképzésen elsajátítottaknak nagy hasznát veszi munkájában. Ha tanítással foglalkozik, sikerekre számíthat a héten, sőt a külvilág is eredményesnek ítéli tevékenységét.
Pénz: Munkája révén anyagi helyzete javul. Kisebb kiadásai lehetnek otthonával kapcsolatosan.
Szerelem: Párja támogatására mindig számíthat. Anyagi kérdésekben azonban most nem értenek egyet. A függetlenek megismerkedhetnek egy titokzatos személlyel.
Egészség: Lehet, hogy szemüveget kell cserélnie.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Új feladatokat kell megoldania a héten, amiben megmutathatja szakmai rátermettségét. Ne legyen kishitű, sikeresen megbirkózik a kihívásokkal. Rövidebb külföldi utazás van kilátásban, ez lehet egy szakmai út is.
Pénz: Anyagi helyzete jól alakul, de lehet, hogy többet költ hobbijára vagy szórakozásra, mint tehetné.
Szerelem: Párja otthon szeretné tölteni a hétvégét, kicsit visszavonulva a világ zajától. Az egyedülállók kapcsolata komolyabbra fordulhat a héten.
Egészség: Jól érzi magát.

Ezek is érdekelhetnek