Horoszkóp

Január 14-20.

ABC2005. 01. 14. péntek2005. 01. 14.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Feladataival jól haladt a héten, és ön szerint sikeresen megoldotta az ügyeket, mégis felettesével némi gondja támadhat. Lehet, hogy egy ötletének kivitelezéséről most nem tudja meggyőzni őt. Ha vizsgái vannak, idegesíti, hogy nem jut elég ideje a felkészülésre.
Pénz: Munkájából nem várt bevételre számíthat.
Szerelem: A párkapcsolatában szinte állandó feszültségforrás munkája. Mostanában azonban kedvesének is nagy a leterheltsége, ezért talán jobban megérti önt.
Egészség: Érzelmileg hullámzó.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: A munkában szerencsés időszakba lépett, és egy támogatója révén sikereket is érhet el ügyeiben. Alkalmas az idő új tervek kidolgozására is, bár környezete nincs nagy segítségére, ön örömmel veti magát bele a feladatokba.
Pénz: Külfölddel kapcsolatos kiadásai lehetnek, de váratlan segítségre számíthat.
Szerelem: Párja érzelmileg instabil, és ez kihat a mindennapjaikra is. A jövő héttől azonban javul a helyzet, az ön optimizmusa átsegíti őt is ezen az időszakon.
Egészség: Nem lesznek problémái.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Munkája egyre több nyilvánosságot kap, és a visszajelzések pozitívak. Ennek örül, de tudja, hogy ezért nagyon sokat kell dolgoznia, és egyáltalán nem érzi úgy, hogy anyagilag is megtérülnek befektetett energiái.
Pénz: Kölcsönre vagy baráti segítségre lesz szüksége, hogy rendezze "sorait".
Szerelem: Párkapcsolatában minden a legnagyobb rendben. Az egyedülállók, ha találkoztak egy varázslatos személlyel, éljék meg a dolgokat, és ne "agyalják" túl a kérdést.
Egészség: Érzelmi kitörései lehetnek.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Munkájában továbbra is jellemzőek a szélsőséges esetek, így az ön hozzáállása is kezd ilyenné válni. Örömmel tanulna most valami újat, aminek később a hasznát veheti, ne szalassza el az alkalmat! Pénz: Nem a legfényesebb időszakát éli, és néhány adósságát is vissza kell fizetnie. Szerelem: Párjával visszatérő problémákon kell túljutniuk, és önnek kezd ebből elege lenni. A veszekedések, bár levezethetik a feszültséget, nem biztos, hogy hoznak megoldást is. Egészség: Idegesebb a szokottnál.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Teljes erőbedobással dolgozik, de úgy érzi, mintha mi sem változna, a munkatársak sem úgy állnak a feladatokhoz, mint azt elvárná. Biztos, hogy nem kommunikációs problémáról van szó, egyszerűen túl magasak az elvárásai.
Pénz: Egy háztartási gépére költhet a héten.
Szerelem: Túl sokat dolgozik, ezért kevesebb ideje marad az otthoni teendőkre és ebből bizony hamar lehetnek feszültségek párjával. A függetlenek után valaki érdeklődhet a munkahelyükön, vegyék már észre!
Egészség: Ne vállalja túl magát!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Örömmel dolgozik egy merőben új feladat legjobb megoldásán. Bár sok a bizonytalan tényező az ügy körül, és a munkatársak sem látnak benne nagy fantáziát, ön mégis sikerre viheti a dolgot.
Pénz: Anyagi helyzetét tovább javíthatja egy külsős megbízásért kapott pénz.
Szerelem: Párja még munkájában is a segítségére lehet. Kevesebb idejük jut most szórakozásra, de teljes az összhang kettejük között. Az egyedülállók életébe bevillanhat egy kellemes kapcsolat.
Egészség: Fejfájásai lehetnek.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Bár meglehetősen sok a munkája, ön mégis képes megtalálni benne azt, ami örömet szerez. Főnökével félreérthetik egymást az elvárásokat illetően. Családi gondokkal is kell foglalkoznia.
Pénz: Olyan autót szeretne magának, amire már régóta vágyott, de használtat ne vegyen!
Szerelem: Kedvese lehet, hogy a háztartásukban szeretne valamit felújítani, ne álljon ellent, önnek is kedvére lesz a változás! A függetlenek még mindig egy új kapcsolat varázslata alatt állnak.
Egészség: Kitűnően érzi magát.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Munkáját szereti és ragaszkodik is hozzá. A héten örömmel foglalkozik néhány alapvető, régi kérdéssel. Úgy gondolja, hogy ideje új alapokról indítani egy-két ügyet. Hagyatkozzon a megérzéseire!
Pénz: Anyagi helyzete jó, de hajlamos a túlzásokra, akár gyermekéről, akár saját kedvteléséről van szó.
Szerelem: Párja váratlan örömet szerez egy hétvégi kiruccanással, vagy egy jó mozi-, vagy színházjeggyel. A függetlenek különleges eseményekre számíthatnak a hétvégén.
Egészség: Jól érzi magát.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Főnöke elégedett munkájával és ragaszkodik önhöz. Mégis egyre többször jut eszébe, hogy talán nem ez a munka, amire mindig is vágyott. Szeretne olyan munkát végezni, amiben nem csak kiélheti képességeit, de örömét is leli benne.
Pénz: Problémái megoldásában számíthat családja segítségére.
Szerelem: Párja meglepetést szerez önnek, azzal, hogy hétvégére meghívja a barátaikat. Az egyedülállókat egy régi szerelem újra megtalálhatja, és talán újra el is varázsolhatja.
Egészség: Még ne kezdjen fogyókúrába.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: A feladatok megtalálják, de örül, hogy olyan ügyekkel foglalkozhat, amiben új kihívásokat lát. Felettesei is ragaszkodnak önhöz és számítanak közismerten pontos munkájára.
Pénz: Egy régebbi járandósága is befolyhat a héten.
Szerelem: Párjával kisebb vitái lehetnek, de ez hamar megoldódik, és helyreáll a családi béke. A születésnapi bulik is véget érnek a héten, és örömmel nyugtázza, hogy milyen sokan gondoltak önre az idén.
Egészség: Ideje visszafognia magát az étkezések során.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Régi ügyekkel kényszerül újra foglalkozni. Sikeresen megoldja a feladatokat, de nem mindenben ért most egyet főnökével. Ha új tanulmányokba kezd vagy vizsgázik, biztosan jól veszi majd az akadályokat.
Pénz: Váratlan öröm érheti, esetleg egy régi kintlévősége megérkezik.
Szerelem: Párja túlzásnak tartja a munkájával eltöltött időt. Természetesen ő is örül az ön sikereinek, de nagyobb részt kér az ön életéből. Az egyedülállók még csak álmodoznak a szerelemről.
Egészség: Felszökhet a láza.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Egyáltalán nem boldog, hogy megint annyi a feladata, hogy alig győzi. Igazából szereti, amit csinál, és ne aggódjon, segít a környezete is, hogy megbirkózzon a nehezével.
Pénz: Gyermekével kapcsolatban lehetnek kiadásai, vagy egy külföldi útra költhet.
Szerelem: Párjával barátaik társaságában tölthetik ismét a hétvégét. Lehet, hogy szívesebben otthon maradna, de ne bánja, mert jól fogják magukat érezni. A függetlenek életébe váratlanul betoppanhat a szerelem.
Egészség: Ügyeljen a vérkeringésére!

Ezek is érdekelhetnek