Horoszkóp

Február 18-24.

ABC2005. 02. 18. péntek2005. 02. 18.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Továbbra is sok a munkája, de a héten egy olyan ötlet jut eszébe, ami nagyban megkönnyebbítheti munkáját. Ráadásul főnöke is maximálisan támogatja az ügyben. Külön elismerésre is számíthat, és ettől szinte szárnyakat kap.
Pénz: Jó lehetősége van arra, hogy egy barátja régi tartozását megadja.
Szerelem: Párját még mindig képes elvarázsolni egy-két kedves szóval és nagyvonalúságával. Kapcsolatukat a túlfűtött érzelmek jellemzik a héten.
Egészség: Ne idegeskedjen feleslegesen!

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Munkájában olyan sikerekre számíthat, amit támogatóinak és munkatársainak egyaránt köszönhet. Új szerződések megkötésére még nem alkalmas az idő. Több olyan hírt hall majd mostanában, aminek kevés a valóságtartalma, ne higgyen el mindent.
Pénz: Anyagilag is szerencsés időszaka van, de váratlan kiadásokra is számítson.
Szerelem: Párja szinte pillanatok alatt képes megtalálni az ön extra jövedelmének helyét. Ha az ön hobbijára is jut belőle, nemigen törődik az üggyel.
Egészség: Kitűnő formában van.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Úgy érzi, rendet kell teremtenie maga körül, és rendszert kell vinnie munkájába is. Minden lehetősége megvan, hogy ezt sikeresen megvalósítsa. Használja fel eddig szerzett szakmai tudását, és merjen új, szokatlan ötleteket is felhasználni.
Pénz: Anyagilag nem a legjobb időszakát éli, tartson ki!
Szerelem: Bár a hétvégén kisebb érzelmi viharokra számíthat, ez nem változtat párja szerelmén. Nem kell mindent kimondania azonnal, ahogyan az eszébe jut!
Egészség: Csak az idegeskedés árthat önnek!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Érzelmileg nehezen éli meg a munkahelyén zajló eseményeket. Gyökeres változtatásokon töri a fejét, de úgy gondolja, a biztos rossz is jobb, mint a bizonytalanság. Önbizalma sem áll a csúcson, de a jó barátok segíthetnek ebben.
Pénz: Valamilyen talált pénzre akadhat, vagy olyan lehetőséget kínálhatnak fel, amiből pluszjövedelme származhat.
Szerelem: Önmagával van a legtöbb baja mostanában. Több érzelemre vágyik kapcsolatában, de hát ahhoz adni is kéne, nem?
Egészség: Kicsit erőtlennek érzi magát.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: A héten nagy vehemenciával fog a feladatok intézésébe. Külső tényezők is megerősítik abban, hogy nem árt egy-két régen elfeledett módszert újraélesztenie. Főnöke kíváncsian várja az eredményeket.
Pénz: Váratlan kiadásai lehetnek otthonával kapcsolatosan.
Szerelem: Párjával teljesen egyetértenek abban, hogy ideje egy kicsit kettesben pihenniük. Mostanában nagyon sokat dolgoztak, és a folytatáshoz szükségük van energia/utánpótlásra.
Egészség: Gyorsan múló migrénes fejfájásai lehetnek.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Főnöke elvárásainak megfelelően gyorsan, de pontosan végez feladataival. Ön is elégedett és tisztában is van szakmai rátermettségével. A munkatársak is örömmel dolgoznak önnel, úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben van. Ön mégis új kihívásokra vágyik.
Pénz: Továbbra is szerencse kíséri anyagi ügyekben.
Szerelem: Végre lesz annyi szabad ideje, hogy egy hétvégi kirándulást vagy rokonlátogatást beiktathassanak. A függetlenekre egy váratlan kaland vár.
Egészség: Fogyasszon több folyadékot.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Felettese egyetért szakmai meglátásaival, és újító ötleteit is támogatja. Ettől roppant szerencsésnek érzi magát, és még többet szeretne letenni az asztalra. A héten meg is valósíthatja néhány ötletét a munkában, csak ne kapkodja el a dolgokat, ez úgysem jellemző önre.
Pénz: Olyan otthoni kiadásai lesznek, amik örömet okoznak.
Szerelem: A hétvégén párja otthon szeretne "rendezkedni". Ön sem bánja, hiszen egy-két munkáján szeretne még finomítani a hétvégén.
Egészség: Vigyázzon, ne emelje meg magát!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Lehetséges, hogy egy rövid tanulmányútra vagy egy továbbképzésre küldik, ahol olyan új ötleteket kaphat, amit később hasznosítani tud munkájában. Ha kommunikációval foglalkozik, váratlan sikerek érhetik. Családi vállalkozás beindítása is lehetséges ebben az időszakban.
Pénz: Ha vannak befektetései, most ne kockáztasson.
Szerelem: Lehetséges, hogy mindketten egy új autóra vágynak? Ha így van, ez egy szerencsés időszak a vásárlásra. Egy külföldi utazás is jó ötlet.
Egészség: Fel van villanyozva.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Munkájával kapcsolatos tervei elképzelései szerint alakulnak, egy kis támogatói vagy baráti segítséggel. Lehetséges, hogy ön mégis egy régi munkahelyére vágyik vissza? Az elvárásokból most kicsit lejjebb kell adnia.
Pénz: Olyan pénze is befolyhat a héten, amire már nem is számított.
Szerelem: Párját egy családi probléma idegesíti, mert nem látja még a megoldást. Ön most hiába is próbálna segíteni, a kivezető utat neki kell megtalálnia.
Egészség: Jót tenne egy kis környezetváltozás.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Változásokra számíthat a munkájában, melyek kedvezően befolyásolják anyagi helyzetét is. Ha új lehetőségek kínálkoznak, ne hamarkodja el a választ. Tegye félre pesszimizmusát, és vállaljon fel új feladatokat, ön képes sikerre vinni.
Pénz: Anyagilag szerencsésebb időszaka van, de ne essen túlzásokba.
Szerelem: Párjának szüksége van az ön érzelmi támogatására.  Próbálja magát az ő helyzetébe beleképzelni, és ne csak kritizáljon! Éreztesse vele, mennyire fontos önnek!
Egészség: Vezessen nagyon óvatosan!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Munkája nem elégíti ki teljesen, ezért új feladatok vonzzák. Lehetséges, hogy egy olyan dologba fog bele, amit eddig csak kedvtelésből űzött, de az sem kizárt, hogy egy olyan tevékenységhez tér vissza, amit már előzőleg gyakorolt.
Pénz: Váratlan gyarapodásra számíthat nem várt forrásból.
Szerelem: Párjával együtt legfontosabb céljuk a család anyagi biztonságának mielőbbi megszilárdítása. Párja támogatja önt új elképzelései megvalósításában is.
Egészség: Álljon ellent az édességeknek!

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: A héten végre befejezhet néhány olyan feladatot, ami már régóta nyomasztotta. Ettől persze nem lett kevesebb a munkája, de új ügyekkel foglalkozhat. Ráadásul olyanokkal, amik próbára teszik szakmai tudását is.
Pénz: Az elképzelései szerint alakulnak pénzügyei, bár egy utazás során többet költ a tervezetnél.
Szerelem: Ha párjával, most voltak tengerentúli utazáson, vagy lehetőségük volt kettesben a világtól kicsit elvonulni, ez csak megerősítette kapcsolatukat.
Egészség: Feszültebb a szokottnál.

Ezek is érdekelhetnek