Horoszkóp

Február 4-10.

ABC2005. 02. 04. péntek2005. 02. 04.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Nem is akarja elhinni, de mintha minden az elképzelései szerint alakulna. Olyan régi vágyai is teljesülhetnek, amikről már lemondott. Támogatói segítségével külföldi vonatkozású ügyekben is sikeres lehet, csak ne veszítse el a tisztánlátását!
Pénz: A jövő hét sikereket hozhat a pénzügyekben.
Szerelem: Kedvese örül az ön sikereinek, de több időt szeretne önnel tölteni. Családjában valaki betegeskedhet, még kórházba is kerülhet, és ez, érzelmileg megviseli.
Egészség: Ne száguldozzon az utakon!

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Igazán sikeres időszaka van mind anyagilag, mind elképzelései sikerre vitelét illetően. Külsős ajánlatokkal jobb, ha egyelőre nem foglalkozik, mert később csak csalódás érné. A szerződésekkel legyen nagyon körültekintő és alapos.
Pénz: Gondjai nincsenek, de a családi kiadások megnövekedhetnek.
Szerelem: Párja váratlanul előállhat egy utazás tervével, amit barátaik társaságában tennének meg. Önnek sincs ellenére a dolog, de lehet, hogy csak egy hosszú hétvége lesz belőle.
Egészség: Jól van.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Kisebb gondjai lehetnek, mert egyik munkájában nem sikerül eredményt elérnie. Ne izgassa magát, nem önön, hanem külső körülményeken múlik az ügy kimenetele. Annál több öröme és sikere lesz, ha továbbképzésben vesz részt, vagy új szellemi utakat keres egy tanfolyamon.
Pénz: Minden fillérért meg kell harcolnia, és ebből már kezd nagyon elege lenni.
Szerelem: Igazán szerencsés, hogy olyan párja van, aki követi önt mindenben, és nyitott az új dolgokra is.
Egészség: Ügyeljen az apróbb balesetekre!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Bár tudja, hogy a munkahelyi változásokra nincs hatással, mégis felizgatják a történések. Időnként vissza-visszasírja a régi szép időket. Ha új vállalkozást indított be mostanában, legyen türelmes, ha lassabban indulnak be az ügyek, mint várta.
Pénz: Már kölcsön felvételén gondolkodott, amikor a család a segítségére sietett.
Szerelem: Párkapcsolatát hol így, hol úgy ítéli meg. Egy biztos, hogy változást szeretne, és emiatt folyamatosan lázadozik.
Egészség: Jól érzi magát, bár érzelmileg bizonytalan.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Régi ügyek megoldásán dolgozik, de nehéz olyan ügyekben rendet vágni, amik nem biztos alapokra épülnek. Felettese pozitívan ítéli meg erőfeszítéseit, és ez további lendületet ad munkájának. Lehet, hogy egy olyan cég keresi meg állásajánlattal, amelynek külföldi érdekeltségei vannak.
Pénz: Baráti társaságban eltöltött kiruccanásra költ.
Szerelem: Párjának szüksége van az ön érzelmi támogatására. A függetlenek, bár sok érdekes emberrel találkoznak mostanában, nem kalandot keresnek.
Egészség: Ne hajtsa túl magát!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Bár rengeteg a munkája, mégis úgy érzi, megérdemel egy hosszabb hétvégét, hogy újratöltse energiatartalékait. Ne izgassa magát, a feladatok megvárják, bár főnöke nem szívesen engedi el.
Pénz: Mivel nincsenek anyagi gondjai, többet költ kedvteléseire.
Szerelem: Párja ragaszkodik önhöz, ami nagyon jólesik önnek, de néha nem tudja már eldönteni, hogy ez csak megszokás, vagy még mindig szerelem. Az egyedülállók új kapcsolatában felvetődik az őszinteség kérdése.
Egészség: Idegesebb a szokottnál.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Általában is szerencsés időszaka van, de most munkájában is olyan örömök érik, amikre már régóta vágyott. Kétségkívül sok a teendője, de ön képes megtalálni az arany középutat a munka és szórakozás között. Még főnöke új ötletei sem billentik ki egyensúlyából.
Pénz: Ha mostanáig nem cserélte le autóját, most várjon vele, lehet, hogy nem jó szériát "kapna" ki.
Szerelem: Rokonlátogatással tölthetik a hétvégét.  Esetleg közben belefér még egy mozi vagy egy színházi este is.
Egészség: Jól érzi magát.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: A jövő héten pozitív meglepetések érhetik munkájában. Lehetséges, hogy olyan új munkaeszközöket kap, amikre már régóta szüksége volt. Nem kizárt az sem, hogy céges autóját vagy telefonját lecserélik.
Pénz: Jobban alakul a helyzete, mint tervezte, de kiadásai is növekednek.
Szerelem: Párja hirtelen ötlettől vezérelve, a hétvégére meghívhatja barátaikat. Bár kicsit morcos lesz, hogy nem egyeztetett önnel előre, de a végén nagyon jól fogja magát érezni.
Egészség: Közlekedjen óvatosan!

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Ha nemcsak dolgozik, de mellette tanul is, nagyon mozgalmas időszakot tudhat maga mögött. Úgy gondolja, hogy anyagi helyzetén, csak egy új munkalehetőség változtatna. Mindenesetre ne kapkodja el a dolgokat, és főleg mindent foglaljon írásba, ha mégis változtat.
Pénz: Felettese lehet, hogy több pénzt vagy juttatást ígér.
Szerelem: Párjával újra megtalálják azt a szellemi összhangot, ami jellemezte kapcsolatukat. Környezetük is úgy tartja, önök igazán egymáshoz valók.
Egészség: Ne hirtelenkedjen!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Szinte mindenki öntől várja a problémás ügyek rendezését. A munkatársak ragaszkodnak önhöz, és adnak a véleményére. A főnöke szerint senki sem tudná jobban elvégezni a rábízott ügyeket, mint ön. Ön viszont úgy érzi, ha mindenkinek meg akar felelni, hol marad ön?
Pénz: Ha szükséges, váratlan baráti segítségre számíthat.
Szerelem: Párja már beletörődött, hogy ez a hétvége sem úgy alakul, ahogyan ő szeretné. Neki az a fontos, hogy segíthesse önt, ahogy csak tudja.
Egészség: Ügyeljen a kezére.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Munkájával kapcsolatos elképzeléseibe, váratlan események szólhatnak bele. Ha ügyesen megragadja a kínálkozó lehetőségeket, a maga javára fordíthatja a dolgokat. Persze ön ezt csak részeredménynek könyveli el, de ez is több, mint a semmi, nem?
Pénz: Igyekszik magát visszafogni a költekezésben, de most nem sok sikerrel.
Szerelem: Párja, családja és barátai sem feledkeznek meg születésnapjáról, és az ajándékok között találhat olyat is, amire már régóta "fájt a foga".
Egészség: Jól érzi magát.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Munkájában nagyon sok a határidős feladat, ami nem deríti jó kedvre. Hajlamos elodázni az ügyeket, de szerencséjére főnöke nem sürgeti. A jövő héten örömmel veszi tudomásul, hogy a munkatársak segítségével csökkenthette lemaradását.
Pénz: Eredményes időszakot tudhat maga mögött, és néhány vágya beteljesítésére elegendő anyagi fedezete lesz.
Szerelem: Mindketten szeretnének a világtól elvonulva, csak egymással foglalkozni. Az egyedülállók még mindig nem egészen biztosak társukban.
Egészség: Jól van.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek