Horoszkóp

Június 10-16.

ABC2005. 06. 10. péntek2005. 06. 10.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Ha munkájának fontos része az emberekkel való kapcsolattartás bármilyen formája, mozgalmas és sikeres hetet tudhat maga mögött. Amennyiben tovább tanul, és még a jövő hétre is maradtak vizsgái, jól teszi, ha még egyszer átfutja a rázósabb tételeket.
Pénz: Barátja megadhatja tartozását, vagy egy külön munkából jöhet plusz bevétele.
Szerelem: Párja lelkesen tervezgeti otthonuk átalakítását, de nyaralni is szeretne elmenni. Nem lesz könnyű beosztani a pénz, hogy mindenre maradjon.
Egészség: Elemében van.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Bár általában szerencsés időszaka van munkájában, most mégis úgy érzi, szinte mindenki helyett dolgoznia kell, hogy a kívánt eredményeket elérjék. Jobban teszi, ha ezzel kapcsolatos véleményének nem most ad hangot, mert félreérthetik, sőt egyesek meg is sértődhetnek.
Pénz: Anyagilag jó áll, bár egy-két munkáját nem úgy díjazzák, ahogyan elvárta.
Szerelem: Párja már a szabadságukat tervezi, és önt sem kell arról meggyőznie, hogy mindenképpen a tengerhez utazzanak.
Egészség: A fagylalt nem fogyaszt!

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Az elmúlt hetekben sok energiát fektetett abba, hogy munkájában sikeres legyen.  Van néhány olyan képessége, amit még nem tudott kibontakoztatni, de jövő héten váratlan lehetőség kínálkozhat rá. Merjen bevállalni új feladatokat, több van önben, mint gondolná!
Pénz: Jövedelme növekszik.
Szerelem: Párja nyaralással kapcsolatos terveit enyhén szólva túlzásnak tartja, de hát könnyű Katát táncba vinni, hamarosan azon kapja magát, hogy mégiscsak igaza van kedvesének.
Egészség: Vigyázzon a napozással!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Igazságérzete lázadozik egy-két munkahelyi esemény miatt, és nehezen állja meg, hogy ne mondja meg a véleményét. Ha mégis megteszi, ellenlábasai megpróbálják majd ön ellen fordítani a dolgot, szerencsére nem sok sikerrel.
Pénz: Ha kedvtelésére, könyvekre vagy autójára költ, most könnyen túlköltekezheti magát.
Szerelem: Párjával egy hullámhosszon vannak, használják ki, hogy közös céljaikkal vagy a gyermek jövőjével kapcsolatos kérdésekben döntésre jussanak.
Egészség: Ha meg tudja állni, ne nassoljon!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Tengernyi a teendője, és nemcsak munkája sok, de a feladatokkal kapcsolatos megbeszélések, értekezletek is megszaporodnak. Minden szakmai tapasztalatára és energiájára szüksége lesz, hogy úgy birkózzon meg az ügyekkel, hogy ön is elégedett legyen.
Pénz: Váratlan kiadásai fedezésére külső segítséget is igénybe kell vennie.
Szerelem: Párja megpróbálja önt tehermentesíteni a ház körüli teendőkben. Szeretné, ha hamarosan elutazhatnának, ha csak pár napra is.
Egészség: Érzelmileg mélyponton van.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Jól érzi magát a bőrében. Hivatásában, munkájában továbbra is sikeres. Felettesével teljes az összhang az ügyek vitelét illetően. Számíthat egy váratlan, esetleg külfölddel kapcsolatos feladatra is.
Pénz: Anyagilag ugyan szerencsés periódusa van, de hajlamos túlzásokba esni a nyaralásával kapcsolatban.
Szerelem: Párja ragaszkodik önhöz, és szeretne több időt kettesben tölteni önnel. Mostanában túl sok programon vettek részt, jó lenne egy kis időt egymásra szánniuk.
Egészség: Jól érzi magát.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Főnökei bíznak szakmai képességeiben, ezért egy nagyon fontos új megrendelés lebonyolítását bízzák önre. Leleményességének köszönhetően sikeresen megoldja a feladatot, bár nem kevés időt kell rászánnia.
Pénz: Döntenie kell: vagy a lakás felújításra, vagy gépkocsija cseréjére költ többet.
Szerelem: Párja nemcsak otthonuk szépítésére, de egy-két háztartási gépük cseréjére is szeretne lehetőséget találni. A hétvégén barátaik meghívásának tehetnek eleget.
Egészség: Jól van, de fogyókúrába ne most kezdjen!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Van néhány ötlete, amivel leegyszerűsíthetnének néhány munkafolyamatot. Örömmel is dolgozna a megvalósításukon, de még nem kapja meg hozzá a megfelelő támogatást, bármilyen energikusan is szeretné meggyőzni főnökét vagy segítőit. Várjon ki egy kicsit, hamarosan kedvezőbb helyzetbe kerül.
Pénz: Tartalékaira is szüksége lesz a nyaralásához.
Szerelem: Párja kész lenne akár holnap elutazni, de a hétvégét még biztos, hogy itthon töltik, sőt vendégeket is hívnak.
Egészség: Ereje teljében van.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Sokat dolgozott a héten, de a jövő hét sem alakul másképpen. Lesz egy-két ügyfele vagy munkatársa, aki megpróbál visszaélni jóindulatával, ne hagyja magát kihasználni! Nem kizárt, hogy a környezetéből valaki új munkalehetőséget ajánl.
Pénz: Ha kölcsönre van szüksége, most kiváló időszaka van, hogy kedvező feltételekkel jusson hozzá.
Szerelem: Párjának is sok a munkája, de a hétvégén találjanak időt a kikapcsolódásra is! Váratlan vendégeik is lehetnek.
Egészség: Jól van, de ne idegeskedjen!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Fontosnak tartja, hogy pontos és hibamentes munkák kerüljenek ki a keze közül. Éppen ezért nem elégedett egy-két feladata eredményével, bár ezt csak ön látja így. Munkájában értékelik szakmai képességeit. A munkatársaktól is "csak" annyit követel meg, mint magától.
Pénz: Váratlan bevételek és kiadások jellemzik a hetet.
Szerelem: Párjával egyetértésben a hétvégét kirándulással vagy rokonlátogatással töltik. Az a fontos, hogy otthonról kicsit kimozduljanak.
Egészség: Ne vezessen túl gyorsan!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: A sok munkának és kitartásának megvan az eredménye. Igazán sikeresnek mondhatja magát, bár kétségkívül rengeteget dolgozott az eredményekért. Képességeit és munkáját magas szinten is elismerik, és erre joggal lehet büszke.
Pénz: Lepje meg magát egy jó könyvvel vagy egy új mobiltelefonnal.
Szerelem: Párja is nagyon örül az ön munkahelyi sikereinek, bár ő mindig is tudta, hogy nem kell önt félteni. A hétvége a kikapcsolódásról, szórakozásról szól.
Egészség: Bár fáradt, de energikusnak érzi magát.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Sok a teendője, és hajlamos elúszni most az ügyekkel. A főnökségben lehetséges, hogy váltás készülődik, ami az ön munkáját is befolyásolhatja. Bízzon saját szakmai képességében és tapasztalatában, ez nélkülözhetetlenné teheti.
Pénz: Anyagilag nem áll rosszul, sőt a jövő héten szaporodnak bevételei.
Szerelem: Néhány családi kérdésben most nem enged a véleményéből. Párjával anyagi kérdésekben nem egyeznek, de váratlan események jó irányba terelik az ügyeket.
Egészség: Biztos magában, és jól van.

Ezek is érdekelhetnek