Horoszkóp

Szeptember 23-29.

ABC2005. 09. 23. péntek2005. 09. 23.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: A héten a kommunikáció minden területén sikeres. Bár lesznek olyan helyzetek, amikor úgy érzi, hogy a hirtelen változó körülmények akadályozzák önmegvalósításában, ne adja fel. Kémény és kitartó munkával olyan eredményeket érhet el, amire méltán lesz büszke.
Pénz: Lehetséges, hogy egy kölcsön rendezésére jó ötleteket kap, de ne hamarkodja el a megvalósítást.
Szerelem: Párjával egy hosszú hétvégét tölthetnek el külföldön, ami megviseli pénztárcáját.
Egészség: Allergiás kiütései lehetnek.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Tettre késznek érzi magát, mégsem elégedett azzal a sebességgel, amivel ügyei haladnak. Ez nem zárja ki azt, hogy örömmel és optimistán végezze feladatait. Nemcsak a munkája, de ön is reflektorfénybe kerül, ami eredményei felülvizsgálatára kényszeríti.
Pénz: Lehetséges, hogy saját vagy egyik családtagja autójára kell költenie.
Szerelem: Egyikük sincs a legjobb hangulatban a hétvégén, de egy kellemes baráti összejövetelen lazíthatnak egy kicsit.
Egészség: Fogászati gondjai múlóban vannak.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Legszívesebben elmenekülne a mindennapi rutinfeladatok elől. Sokkal inkább izgatják most azok a lehetőségek, ahol képességei továbbfejlesztésével foglalkozhatna. Több lehetőség is kínálkozik, és nem könnyű választania. Adjon magának időt, hogy jól dönthessen!
Pénz: Valamilyen különmunkából jöhet plusz bevétele.
Szerelem: Párja mindent megtesz annak érdekében, hogy kapcsolatuk ne laposodjon el. Az egyedülállók a közvetlen környezetükben találhatják meg kedvesüket.
Egészség: Kisebb balesetek érhetik.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: A változások pozitívan érintették önt. Ha vannak is kisebb problémái, ne túlozza el őket. Alapvetően szerencsésebb helyzetben van, mint legtöbb munkatársa. Lehetősége van időbeosztása kialakítására is, így több ideje maradhat a tanulásra, továbbképzésre.
Pénz: Bevételei nem az elképzelései szerint alakulnak, és otthonában is lesznek extrakiadásai.
Szerelem: Párja önmegvalósítási gondokkal küzd, és ráadásul egy barátja is becsaphatja. Szüksége van az ön vigasztaló szavaira.
Egészség: Jól regenerálódik.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Úgy érzi, eleget próbálta tartani a hátát a munkatársak miatt, ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Nem árt, ha a főnök is tisztában van a gondokkal. Ön szerint új alapokra kell helyezni néhány dolgot, hogy működőképes legyenek, és ezt hathatós érvekkel alá is tudja támasztani.
Pénz: Egy rövid utazásra vagy tanfolyamra költhet.
Szerelem: Párja nagyon várja a hétvégét, hogy végre kikapcsolódjanak. Neki is hiányzik egy kis bulizás a barátokkal.
Egészség: Ne emelje meg magát, vigyázzon a derekára!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Talán már látja az alagút végét. A héten szakmai képességeinek köszönhetően némi haladást érhet el eddig stagnáló ügyeiben. Egy jóakarója is segíti, hogy sikereket érjen el. Ön szerint az a baj, hogy ez csak átmeneti javulás, igazából meg kellene reformálniuk az ügymenetet.
Pénz: Olyan dolgokra kell költenie, amiket eddig halogatott.
Szerelem: Úgy tűnik, a viták elkerülhetetlenek, egyrészt az anyagi, másrészt a családdal kapcsolatos kérdések miatt.
Egészség: Adja ki magából a feszültséget!
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Váratlan feladatok egész sora várja, aminek egyáltalán nem örül. Kicsit higgadjon le, mielőtt munkához lát, mert az idegesség miatt lehet, hogy átsiklik néhány fontos részlet felett. Főnöke azzal legyezi az ön hiúságát, hogy ezeket a feladatokat nem bízhatta másra.
Pénz: Sokkal több a kiadása, mint tervezte, de hamarosan pótolhatja a veszteségeket.
Szerelem: Párja szeretné az ön őszi ruhatárát felfrissíteni, és persze a magáét is. A hétvége lehet, hogy vásárlással telik.
Egészség: Jól van.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Nyíltan nem bántja senki, de mégsem érzi jól magát a bőrében. Néha már kételkedik saját képességeiben is. Ne tegye! Inkább nézzen szét egy kicsit maga körül. Nem mindenki a barátja, és van, aki megpróbálja önt befeketíteni. Ugyan nem sikerül ártania önnek, de néhány kellemetlen percet szerezhet.
Pénz: Kicsit jobb a helyzete.
Szerelem: Bár mindketten odavannak egymásért, most mégis kicsit döcög a szekér. Beszéljék meg a gondokat, ne söpörjék a szőnyeg alá!
Egészség: Lelki problémái lehetnek.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: A héten sokat és gyorsan dolgozott. A munkatársak között is egyre népszerűbb segítőkészsége miatt. Már azt hiszi, hogy a munka dandárján túl van, de a jövő hét sem lesz kevésbé mozgalmas. Nem bánja, ha sok a tennivalója, de szeretné látni az eredményét is.
Pénz: Lepje meg magát valami aprósággal, most megteheti.
Szerelem: Párja baráti összejövetelt tervez. Munkájára hivatkozva szívesen kibújna a részvétel alól, de lazításra önnek is szüksége van.
Egészség: Lehet, hogy valami ételre allergiás?
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Megérdemelt sikerekre számíthat munkájában. Kitartóan és keményen dolgozott, aminek nagyon pozitív a visszhangja. Mégis ön úgy érzi, nem mindent tudott az elképzelései szerint megvalósítani. Kicsit tegye félre maximalizmusát, és örüljön végre az eredményeinek!
Pénz: Váratlan kiadásai lehetnek gépkocsijával vagy számítógépével kapcsolatban.
Szerelem: Párja is boldog az ön sikereinek láttán. A hétvégén mozduljanak ki otthonról, szórakozzanak!
Egészség: Kisebb fejfájásoktól eltekintve, jól van.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Olyan megerősítéseket kaphat a héten, amiktől igazolva látja, hogy jó utat választott. Természetes, hogy vannak néha kétségei, és úgy érzi, nem látja kellően tisztán a helyzetet, de ne aggódjon, az irány jó! Kicsit legyen finomabb a véleménynyilvánításban, különösen családtagjaival szemben!
Pénz: Nagy az átmenő forgalom, ami jön, az gyorsan el is megy.
Szerelem: Párjának mehetnékje van. A hétvégén kiránduljanak és töltsenek minél több időt a szabadban.
Egészség: Ne idegeskedjen, lazítson!

Halak (II. 19-III. 20.
Munka: Úgy érzi, túl sok korlátozást kell megélnie a munkájában. Ennek ellenére jobban teszi, ha most nem ad hangot véleményének, mert többet ártana vele, mint használna. Várjon egy kedvezőbb alkalomra. A külvilág és felettesei is tudatában vannak az ön szakmai képességeinek, és értékelik is.
Pénz: Ne kapkodja el a döntést, ha nagyobb kiadásokról van szó.
Szerelem: Párjával kapcsolatuk újra régi fényében ragyog. Ha otthon töltik a hétvégét, romantikus estéjük lehet.
Egészség: A megfázás a fülére húzódhat.