Horoszkóp

Október 6-12.

ABC2006. 10. 06. péntek2006. 10. 06.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Munka: Ha sikereket akar elérni, akkor most jobban oda kell figyelnie a külső körülmények alakulására. Megkereshetik egy új munka lehetőségével, ami körül még sok a tisztázatlan kérdés. Bár fantáziáját és kicsit hiúságát is megmozgatja, hogy önt keresték meg, azért ne kapkodja el a döntést.
Pénz: Örömmel költhet hobbijára és szórakozásra is.
Szerelem: Kapcsolatuk ideálisnak mondható, de a héten kisebb feszültségek lehetnek közös céljaik megvalósításában. Legyenek türelmesebbek egymással!
Egészség: Jól van.

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Munka: Tevékeny hét vár önre. Mindent megtesz annak érdekében, hogy elképzelései szerint vigye sikerre ügyeit, mégis a hét elején lehet önben egy kis bizonytalanság. Ha tervei szilárd alapokon nyugszanak, és meg van önben a kellő kitartás a megvalósításukhoz, akkor bármilyen akadályt képes legyőzni.
Pénz: Külső forrásból is jöhet bevétele.
Szerelem: Lehet, hogy felmerül önökben, elsősorban kedvesében, egy új otthon megteremtésének gondolata, de a megvalósítással várniuk kell.
Egészség: Kicsit feszült.

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Munka: Külső akadályok és szervezési problémák nehezíthetik munkáját a héten. Mindez ne szegje kedvét, olyan ötletei támadhatnak, amik ugyan szokatlanok, de meghozzák az eredményeket. Bátran nyúljon új és meglepőnek számító módszerekhez, váratlan sikereket érhet el velük.
Pénz: Jobban áll, mint tervezte.
Szerelem: Jót tenne kapcsolatuknak, ha legalább egy hosszú hétvégére el tudnának utazni kettesben. Párjának nagy szüksége van egy kis pihenésre.
Egészség: Ha nem esik túlzásokba, nem lesznek gondjai!
{p}
Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Munka: Kétségkívül lehetnek nagy, átfogó változások munkahelyén, de még nem mostanában. Az események is ebbe az irányba mutatnak, de ez egyelőre nem érinti az ön tevékenységét. Természetes, hogy egy ilyen időszakban sok kósza hír üti fel a fejét, de ezekkel ne foglalkozzon!
Pénz: Minden pénzét otthonára költi.
Szerelem: Párjával közösen kell megoldást találniuk néhány családi gondra. Jobb, ha kedvesére bízza a döntéseket, ön túl szélsőségesen ítéli meg a dolgokat.
Egészség: Kicsit pesszimista hangulatban van.

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Munka: A héten erősebben érezheti, hogy változtatásra van szüksége. Már régóta érzi, hogy nem a megfelelő helyen van. Szakmai képességeit nem tudja kibontakoztatni, és emiatt erős korlátozásokat él meg. Már csak egy megfelelő ajánlatra lenne szüksége!
Pénz: Ajándékozásra és otthonára költ többet.
Szerelem: A hétvégi baráti kiránduláson mindketten felszabadultan jól érzik majd magukat. Kedvesének már azzal is sokat segíthet, ha csak meghallgatja problémáit.
Egészség: Allergiás tünetei felerősödhetnek.

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Munka: Ha a kommunikáció kiemelt szerepet játszik munkájában, a héten nagyobb elismerésekre számíthat, és népszerűsége is növekszik. Olyan régen dédelgetett álmai megvalósításába is belekezdhet, amikről már-már lemondott. Kisebb akadályok ugyan jelentkezhetnek, de ne adja fel!
Pénz: Kölcsön felvételére alkalmas az idő, ha szüksége van rá.
Szerelem: Megérti, hogy párjának is szüksége van egy kis lazításra. A hétvégén mozduljanak ki otthonról, látogassák meg a rokonokat vagy a barátokat!
Egészség: Jól érzi magát.
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Munka: Megvan önben a kellő akarat és elszántság, hogy ügyeit elképzelései szerint végigvigye. Szakmailag biztos alapokon áll. Arra azonban vigyáznia kell, hogy hogyan kommunikál, mert hajlamos a szélsőséges megfogalmazásokra! Váratlan helyzetekben támaszkodjon ötleteire és diplomáciai készségére!
Pénz: Biztos a helyzete.
Szerelem: Párkapcsolata "zökkenőmenetes". A hétvégén egy jó mozira vagy egy különleges hangversenyre is marad idejük.
Egészség: Kicsit feszült mostanában, próbáljon meg lazítani!

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Munka: Még mindig sok a tennivalója, sőt néha úgy érzi, hogy összecsapnak feje felett a hullámok. Szerencsére szakmailag bírja a megterheléseket, és még főnökétől is számíthat segítségre. Várakozásán felül, gyorsabban és könnyebben halad ügyeivel, és ez elégedettséggel tölti el.
Pénz: Szilárdabb a helyzete, de ne költekezzen!
Szerelem: Párja szerint mindketten megérdemelnek egy kis pihenést a hétvégén. A barátok ragyogó ötlettel állnak elő, ne hagyják ki!
Egészség: Megfázásából hamar kigyógyulhat.

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Munka: Elképzelései szerint halad feladataival. Nincs szakmai gondja, de egy munkatársával lehetnek összetűzései. Jobb, ha tisztázzák a helyzetet, mert lehet, hogy csak egy félreértésről van szó. A jó munkahelyi légkör nagyon fontos, apróságok miatt ne rontsák meg!
Pénz: Nagyobb bevételekre számíthat.
Szerelem: Mindkettejüknek szüksége van a teljes kikapcsolódásra. A legjobb az lenne, ha el tudnának utazni pár napra, mert a környezetváltozás sokat segíthet.
Egészség: Ha nem idegeskedik, nem lesznek gondjai!
{p}
Bak (XII. 21.-I. 19.)
Munka: Sikeres hetet tudhat maga mögött. Elképzelései szerint halad munkájával, és örömét is leli benne. Különösen igaz ez, ha a médiában vagy az oktatásban dolgozik. Ennek ellenére mégis van önben egy kis hiányérzet, mert úgy gondolja, még nem minden területen érte el céljait. Ne legyen maximalista!
Pénz: Váratlan kiadásai lehetnek autójával, számítógépével kapcsolatosan.
Szerelem: Kedvese legszívesebben otthon töltené a hétvégét, de nem várt vendégek toppanhatnak be.
Egészség: Fel van villanyozva!

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Munka: Némi bizonytalanság még mindig van önben, de ezt csak ön tudja. Külső események is hozzájárulnak ahhoz, hogy megerősítse hitét abban, amit tesz. Szakmai ötleteiről ne hagyja magát lebeszélni, hiszen ettől függ sikeressége! Hinnie kell önmagában és képességeiben!
Pénz: Váratlan helyzetbe kerülhet, még mindig.
Szerelem: A múlt heti feszültségek elmúltak, és sok kérdésben teljes az egyetértés. Párja hisz az ön sikerességében, és segíti is, hogy céljait elérje.
Egészség: Hangulatilag nagyon hullámzó.

Halak (II. 19.-III. 20.)
Munka: A nehézségek ellenére kezd hinni abban, hogy szükség van az ön munkájára. Nem könnyen jön ki főnökével, de tudatában van annak, hogy most nincs jobb megoldás. Váratlan események jöhetnek az életébe, de ezek egyelőre csak elindítják a változtatás gondolatát. Legyen türelmes!
Pénz: Nem áll rosszul, és egy külfölddel kapcsolatos munka hozhat pluszbevételt.
Szerelem: Párja kicsit aggódik önért, de bízik abban, hogy ön minden helyzetben megállja a helyét.
Egészség: Ha lesznek is problémái, gyorsan regenerálódik.

Ezek is érdekelhetnek