Horoszkóp

ABC2007. 03. 23. péntek2007. 03. 23.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Munka: Fontos, hogy miként pozícionálja magát, hiszen ezen múlik, hogy lesz-e lehetősége tervei megvalósítására. Számos olyan üggyel is kénytelen foglalkozni, amiket már lezártnak hitt. Új és váratlan szempontok vetődhetnek fel, amelyek más megoldásokat kívánnak. Legyen türelmes, ne kapkodjon feleslegesen!
Pénz: Jó időszaka van.
Szerelem: Tudja, hogy párja ragaszkodik önhöz, és mindketten tesznek kapcsolatukért. A születésnapi buli jó hangulatban, barátok között zajlik.
Egészség: Sokat idegeskedik.

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Munka: Akad munkája bőven, néha ki sem látszik az intézendő ügyekből. Fontos önnek, hogy rendben menjenek dolgok, de mostanában sokszor érezheti úgy, hogy kénytelen felesleges köröket is futni. Főnökétől szabad kezet kapott az ügyek intézésében.
Pénz: Elvárásai szerint kezdenek alakulni pénzügyei is.
Szerelem: Párja azzal segíti hivatásában, hogy megpróbál egy békés szigetet teremteni otthon, ahova visszavonulhat feltölteni magát energiával.
Egészség: Elemében van, de fogyasszon kevesebb édességet!

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Munka: A legfontosabb az, hogy hisz abban, amit tesz, ez sikereinek is a kulcsa. Tevékenységével elégedettek, és pozitív visszajelzéseket kap külsősöktől is. Arra azért vigyázzon, hogy ne "szálljon el", és fogalmazza meg egyértelműen, mit szeretne.
Pénz: Takarékoskodjon, legalább egy kicsit!
Szerelem: Párja szeretné, ha több időt töltenének együtt, de megérti, mennyire fontos önnek a munkája. Támogatja is mindenben, cserébe csak egy kicsit több figyelmet kér.
Egészség: Múló fejfájásai lehetnek.
{p}
Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Munka: Jók a megérzései, elgondolásai feladataival kapcsolatban, és ezzel főnöke is egyetért. Ragaszkodjon továbbra is azokhoz az eljárásokhoz, melyek eddig is sikereket hoztak munkájában. A mosdóvízzel együtt nem kell a gyereket is kiönteni!
Pénz: Nem problémamentes a helyzete, de javulás várható, különmunkából jöhet bevétele.
Szerelem: Párkapcsolatában minden a megszokott mederben folyik. Mindenki teszi a dolgát, de ön néha úgy érzi, a család összes gondja az öné.
Egészség: Általában jól van, de néha feszült.

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Munka: A hét a szokásos rutinfeladatok elvégzéséből áll. Vannak ugyan a tarsolyában jobbnál jobb ötletek az eredményesség javítására, de a cselekvés ideje még várat magára. Foglakozzon most egy kicsit saját szellemi fejlődésével.
Pénz: Egy régi vágya teljesülhet, ha egy tanfolyamra vagy továbbképzésre, esetleg külföldi útra költhet.
Szerelem: Párja egy hivatásbeli problémában kérheti ki az ön véleményét, mert nem biztos abban, hogy az adott helyzetben mit tegyen.
Egészség: Allergiás tünetei lehetnek.

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Munka: Fontossá vált, hogy a külvilág hogyan ítéli meg. Nem jellemző önre, de előfordulhat, hogy nem tudja néhány ügyben, mit tegyen. Jól teszi, ha hallgat a megérzéseire, ösztönössége most jól működik. Mindenestre csak jogtiszta ügyletekbe menjen bele.
Pénz: Anyagilag nem áll rosszul, sőt, ha utazást tervezett, azt is megvalósíthatja.
Szerelem: Párja örül, hogy rászánták magukat otthonuk felújítására. Önt sem lehet eltántorítani elképzelései megvalósításától.
Egészség: Energikus, de hajlamos a túlzásokra.
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Munka: Kicsit lassabban érnek be az elképzelései, mint szeretné. Nagy hasznát veszi most kiváló diplomáciai készségének, főleg, ha fontos tárgyalásokon vesz részt. Néha még élvezi is a helyzeteket, de azért ne vállaljon túl sokat magára.
Pénz: Örömmel és sokat költ nemcsak kedvesére, de hobbijára is.
Szerelem: Párját még mindig el tudja varázsolni kellemes, megnyerő stílusával és apró meglepetésekkel. A hétvégét töltsék szórakozással, kikapcsolódással.
Egészség: Váratlan, de múló gondok jelentkezhetnek.

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Munka: Tudja, hogy nagyobb figyelmet kell szentelnie feladataira. Fontos, hogy az ön elképzelései szerint alakuljanak a dolgok. Mivel igen sok a teendője a héten, nem kizárt, hogy néhány feladattal otthon is foglalkozik. Főnöke értékeli erőfeszítéseit.
Pénz: Kedvező változások várnak önre, ez lehet fizetésemelés is.
Szerelem: Párja szívesen tölti a hétvégét otthon. Neki is van elég teendője a ház körül, így mindketten a hétvége nagy részét munkával töltik.
Egészség: Ha vannak szívproblémái, most figyeljen rájuk!

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Munka: Akad tennivalója bőven, de a sikerélmények kárpótolják. Kisebb szakmai nézeteltérések ugyan lehetnek, de ez nem befolyásolja a tevékenységét. Egyébként is meg van győződve az igazáról, aminek hangot is ad. Nem minden a vágyai szerint alakul, de elismerésekre számíthat. Ha kicsit lejjebb ad az elvárásaiból, jól érezheti magát.
Pénz: Autójára kell költenie.
Szerelem: Párkapcsolatában sincs semmi probléma, a hétvégét otthon tölthetik, de váratlan vendégek érkezésére számítsanak.
Egészség: Ne nassoljon!
{p}
Bak (XII. 21.-I. 19.)
Munka: Viszonylag csendes időszaka van, így ha otthona felújításába kezdett, most nyugodtan kivonhatja magát pár napra a forgalomból. Hivatásbeli sikereinek nem árt vele, és ha szükséges, úgy is bemegy pár órára. Főnöke ugyan nem fogadja kitörő örömmel a helyzetet, de nem is gördít akadályokat az útjába.
Pénz: A felújítás többe fog kerülni, mint tervezte, de családi segítségre számíthat.
Szerelem: Párja örül, hogy végre belefognak a munkálatokba, a felfordulásnak már kevésbé.
Egészség: Közlekedjen óvatosan!

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Munka: Nagyon tettrekész, és ez is segíti, hogy elképzeléseit sikerre vigye. Amiért eddig keményen dolgozott, annak gyümölcsei kezdenek beérni. Fektessen most nagyobb hangsúlyt arra, hogy világosan és egyértelműen kommunikáljon!
Pénz: Anyagi helyzetében váratlan javulás várható.
Szerelem: Párja mindenképpen szeretné önt kimozdítani otthonról, ezért egy családi kirándulást tervez a hétvégére. Ne legyen kényelmes, önnek is jót tesz egy kis séta vagy túra a szabadban.
Egészség: Nem lesznek gondjai.

Halak (II. 19.-III. 20.)
Munka: Ha ön sem hisz eléggé saját képességeiben, hogyan várhatná el, hogy mások értékeljék. A siker csak öntől függ, meg attól, hogy miként képes alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Legyen felkészülve alapvető változásokra, és próbáljon előnyt kovácsolni belőlük!
Pénz: Jó időszaka van.
Szerelem: Kedvesével ragaszkodnak egymáshoz, még akkor is, ha nem mindenben értenek egyet. Mindketten vágynak már egy kis pihenésre, így szívesen álmodoznak egy tengerparti utazásról.
Egészség: Feszültebb a szokottnál.

Ezek is érdekelhetnek