Horoszkóp

ABC2007. 03. 09. péntek2007. 03. 09.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Munka: A külső körülmények ugyan segítik tervei megvalósításában, de váratlan eseményekre fel kell készülnie. Egy támogatója vagy főnöke távozása megrendítheti hitét az ügyek alakulásában. Egyelőre ne tegyen semmit, várja ki az események alakulását!
Pénz: Megfelelően alakul helyzete.
Szerelem: Párja ön mellett áll, és hisz önben. Szüksége is van most az érzelmi támogatásra, mert kicsit elbizonytalanodott a jövőjét illetően.
Egészség: Ha voltak gondjai, most elmúlnak, és sokkal jobban érzi magát.

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Munka: Lehetőség kínálkozik néhány régi elképzelése megvalósítására, de még dolgoznia kell rajta. Mindenesetre az alapokhoz ne nyúljon! Minden új ötletet vizsgáljon meg alaposan, és csak azokkal foglalkozzon, amelyek beleillenek a már kialakított keretek közé. A siker sokszor csak egy hajszálon múlik!
Pénz: Előrelépésre számíthat.
Szerelem: Párja az otthonuk körüli problémákkal van elfoglalva. Változtatásokat szeretne, de erről még meg kell győznie önt.
Egészség: Kicsit energiahiányos, szedjen vitaminokat!

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Munka: Bár munkáját örömmel és hittel végzi, mégis lehetnek pillanatok, amikor elbizonytalanodik képességeiben. Szerencsére olyan pozitív megerősítéseket kap, amelyek visszaadják hitét tevékenységében. A kommunikációjára ügyeljen, mert egy meggondolatlan kijelentéssel sokat árthat az ügyeinek!
Pénz: Különmunkából jöhet bevétele.
Szerelem: Párja, bár elemében érzi magát, a hivatásában történő váratlan eseményekre nincs felkészülve. A hétvégét töltsék pihenéssel, kapcsolódjanak ki!
Egészség: Nem lesznek gondjai.
{p}
Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Munka: Egyelőre alapvető változásoktól nem kell tartania. Ennek ellenére egyáltalán nincs meggyőződve arról, hogy továbbra is szükség lesz a munkájára. Feleslegesen aggódik, mert nem fenyegeti veszély a munkáját, és az események pozitív irányba is változhatnak. Ne lovalja bele magát!
Pénz: Ingatlannal kapcsolatos ügyletből jöhet bevétele.
Szerelem: Párja szeretne a hétvégén kimozdulni otthonról. Ideje végre a barátok meghívásának eleget tenniük, jól fogják magukat érezni.
Egészség: Ne idegeskedjen feleslegesen!

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Munka: Bár még mindig útkeresésről szól az élete, de most egy jobb időszakot él meg jelenlegi helyén. Ugyan nem kevés a tennivalója, de örömét leli munkájában, hiszen megvalósíthatja ötleteit, és felettese elismeri tevékenységét. Amikor már lemondott a változtatás lehetőségéről, akkor kap ajánlatot.
Pénz: A családdal kapcsolatos kiadásai megnövekedhetnek.
Szerelem: Mindketten szinte halálra dolgozták magukat a héten, így jólesik majd a hétvégi kikapcsolódás.
Egészség: Allergiás tünetek jelentkezhetnek.

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Munka: Úgy érzi, végre nagyobb "sebességre" kapcsolhat. Energikusan halad feladataival, de talán túl nagyok az elvárásai, nemcsak saját magával, de a munkatársakkal szemben is. Ráadásul a külső események hatására folyamatosan módosítania kell elképzelésein. Persze ez hátráltatja, de legyen türelmes!
Pénz: Ha kölcsönre lenne szüksége, most megkaphatja.
Szerelem: Párja nincs a legjobb hangulatban a munkahelyi változás miatt, de ön segíthet neki a helyzetet pozitív oldaláról látni.
Egészség: Jól regenerálódik.
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Munka: Nyilvános szereplésekben most igazán szerencsés. Kitűnően tud megnyilvánulni mind írásban, mind szóban. Szakmailag megdönthetetlen érvekkel tudja alátámasztani elképzeléseit. Mindeközben vigyázzon arra, hogy ne lőjön túl a célon és ne sértsen meg senkit!
Pénz: Érkeznek bevételek, de nem csökkenek a kiadásai.
Szerelem: Párja a hétvégét szórakozással szeretné tölteni. Nézzenek meg egy jó filmet vagy hallgassanak meg egy hangversenyt!
Egészség: Migrénes fejfájásai lehetnek.

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Munka: Nagyobb horderejű események nem várhatók. Szakmai hozzáértésére szüksége lesz a heti tevékenységében, de ez nem okoz önnek gondot. Sőt, talán újra lehetősége nyílik egy régi terve megvalósítására. Próbáljon türelmes lenni az üggyel kapcsolatban, és egyértelműen kommunikálni, mert különben könnyen félreérthetik!
Pénz: Jól áll, sőt jutalomra is számíthat.
Szerelem: Párkapcsolata zökkenőmentes. Kedvese mindent megtesz azért, hogy ön érezze, menynyire szereti önt. Értékelje!
Egészség: Jól van.

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Munka: Elemében van és feladataival is jól halad. Szakmailag kifogástalannak érzi munkáját, de számítania kell váratlan támadásokra. Kicsit értetlenül áll a helyzet előtt, pedig csak arról van szó, hogy félreértik. Ami önnek egyértelmű, nem biztos, hogy másoknak is az - világítson rá, magyarázza meg!
Pénz: Változatlan helyzete, de nem rossz.
Szerelem: Párja tudja, hogy ön túlhajtotta magát, és szeretné elcsábítani egy kirándulásra a hétvégén. Ne ellenkezzen, szüksége van a lazításra!
Egészség: Jobban van.
{p}
Bak (XII. 21.-I. 19.)
Munka: Szakmai kételyei lassan eloszlanak, bár még mindig van önben egy kis bizonytalanság. Elképzelésein még valóban dolgoznia kell, de ragyogó lehetőségek kínálkoznak a megvalósításukra - csak higgyen bennük! A héten nagy áttörésre számíthat megrekedt ügyeiben.
Pénz: Munkáiból nagyobb bevételre számíthat.
Szerelem: Párkapcsolatában ugyan nincs felhő az égen, de törődjön többet kedvesével! Neki is szüksége van egy kis kényeztetésre!
Egészség: Képes feltölteni energiakészletét egy kis pihenéssel.

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Munka: Új kihívásokkal kell szembenéznie, és ez egy kicsit elbizonytalanítja. Semmi oka kételkedni szakmai rátermettségében, ne ijedjen meg az új dolgoktól, hozza ki belőlük a legtöbbet, képes rá! Baráti segítségre is számíthat. A kommunikációban sikeres hete van, használja ki!
Pénz: Jön betétele, de lassabban, mint várta.
Szerelem: Párkapcsolatában kisebb feszültségek lehetnek az ön munkahelyi leterheltsége miatt. Kedvese szerint megint túl sokat vállalt magára.
Egészség: Energikus és jól érzi magát.

Halak (II. 19.-III. 20.)
Munka: Annak ellenére, hogy valóban ért el sikereket és szakmailag támadhatatlan a személye, mégis fel kell készülnie egy esetleges munkahelyváltásra. Derült égből villámcsapásként élheti meg a helyzetet, de ne magát okolja, a külső körülményekben beálló változások hozzák magukkal. Ne aggódjon, nem marad munka nélkül!
Pénz: Nagyobb bevétel van kilátásban.
Szerelem: Párjára mindenben számíthat. A legjobb, ha elutaznak pár napra, amennyiben tehetik, és kikapcsolódnak.
Egészség: Csak az idegeskedéssel árthat magának!

Ezek is érdekelhetnek