Horoszkóp

ABC2007. 03. 02. péntek2007. 03. 02.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Munka: Munkájában kiemelkedő fontosságú lesz a kommunikáció a héten. Olyan ügyekben is előrelépésre számíthat, amikről már-már lemondott. Persze sokat is kell tennie azért, hogy elképzelései szerint haladhasson feladataival. Tartsa nyitva a szemét, és ragadja meg a lehetőségeket!
Pénz: Tegye rendbe az anyagi ügyeit!
Szerelem: Párja boldog, hogy egy hosszú hétvégét tölthetnek együtt, és talán el is utaznak. Lehet, hogy a barátokkal síelnek?
Egészség: Gyorsan regenerálódik, de ügyeljen arra, hogy ne essen el!

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Munka: Teljesen beletemetkezett a munkájába. Szinte mindent egyedül akar megoldani vagy ellenőrizni, így nem csoda, ha úgy érzi, hogy néha összecsapnak feje felett a hullámok. Szüksége lenne egy megbízható segítőtársra - akad is a környezetében egy régi munkatársa, barátja személyében. Alapvetően sikeres időszaka van.
Pénz: Nem lesznek gondjai.
Szerelem: Párja gyermekük jövője miatt aggódik, és próbálja egyengetni az útját. Ön szerint kicsit irreálisak az elképzelései.
Egészség: Ne vállalja túl magát!

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Munka: A külső események pozitív hatással vannak munkájára. Sok új lehetőség kínálkozik, és igazából mindegyik felkelti az érdeklődését, de tudja: aki sokat markol, keveset fog. Gondolja át alaposan, és ne vállalja túl magát! Mind írásban, mind szóban meggyőzően tudja kifejezni magát, használja ki ezt az adottságát!
Pénz: Régi, elmaradt bevételek érkezhetnek.
Szerelem: Párjának új, meglepő ötletei támadhatnak az otthonukkal kapcsolatban, de az sem kizárt, hogy új munkalehetőség után kutat.
Egészség: Jól van.
{p}
Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Munka: A külső körülményekben beállt változások eleinte idegesítették, de mára megtalálta az előnyeit is. A változások még nem értek a végükre, de egyelőre csak pletykák keringenek róla, még nem lehet tudni, hogy merre tartanak az események. Tegye a dolgát, mint rendesen!
Pénz: Nem abból, amire számított, de jön pénze.
Szerelem: Párkapcsolatuk a megszokott mederben folyik. Kedvesének olyan lehetőségek kerülnek útjába, amikről nem is álmodott.
Egészség: Jól van, de migrénes fejfájásai lehetnek.

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Munka: Igazán nem lehet oka a panaszra. Nemcsak ötleteit tudja megvalósítani munkájában, de szakmai tudását is elismerik. Mégis van önben elvágyódás, bár nem mindenáron, és nem is kapott megfelelő ajánlatot. Várja ki a kedvező alkalmat, még nem kell lemondania az új kihívásokról!
Pénz: Talán többet költ most hobbijára vagy gyermekére.
Szerelem: Mindketten nyugalomra vágynak a hétvégén, ezért lehet, hogy kivételesen a baráti meghívást is lemondják, hogy otthon pihenhessenek.
Egészség: Nem lesznek gondjai.

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Munka: Pozitív visszajelzések egész sora tudatja önnel, hogy munkájában sikeres. Bár vegyes érzelmek vannak önben, hiszen csak elképzelései egy részét tudta megvalósítani. Külső, váratlan akadályok nehezíthetik a haladását, de használja ki, hogy meggyőzőereje teljében van a héten!
Pénz: Kiadásai megszaporodtak, de mindig jön annyi pénze, amennyire szüksége van.
Szerelem: Párjának és önnek is sok tennivalója van a héten, és lehet, hogy otthonra is jut belőle. Ideje lenne egy kicsit pihenniük is!
Egészség: Megfázhat.
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Munka: Több olyan feladattal került szembe a héten, ami "tűzoltó munkát" igényelt. Bár ön nagyon igényes a munkájával szemben, szépítgetésre most nem volt ideje. Mindezek ellenére örömmel veszi tudomásul, hogy elvárásainak megfelelően tudtak végezni az ügyekkel. Elismerésre számíthat!
Pénz: Lehet, hogy autójára kell költenie.
Szerelem: Párja nem enged lakásuk tavaszi felfrissítéséből. Sikerül is önt meggyőznie, olyannyira, hogy boldogan fog bele a felújítás tervezgetésébe.
Egészség: Feszültebb a szokottnál.

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Munka: A héten meg kell győznie környezetét és a munkatársakat néhány szakmailag indokolt változtatásról. Főnöke támogatja ezzel kapcsolatos ötletei megvalósításában. Ha tanul vagy továbbképzésen is részt vesz, nem lesz könnyű beosztani az idejét.
Pénz: Távolabbi terveihez szüksége lesz anyagi tartalékokra.
Szerelem: Párja örömmel töltené a hétvégét otthon, de azt sem bánja, ha egy kirándulást tesznek a szabadba, a lényeg az, hogy kettesben lehessenek.
Egészség: A torka könnyen begyulladhat.

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Munka: Legszívesebben fenekestül felforgatná a világot maga körül. Szakmai munkáját hittel és teljes odaadással végzi, mégsem elégedett helyzetével. Változásokat szeretne, ha lehet, minél előbb. Kaphat is egy ajánlatot, de jól fontolja meg! Hallgasson a megérzéseire és döntsön szíve szerint.
Pénz: Anyagi helyzete lassan javul.
Szerelem: Párja megpróbál nyugodt légkört teremteni otthon. Töltsék a hétvégét barátaik társaságában, a kikapcsolódásra mindkettejüknek szüksége van.
Egészség: Tele van lelki gondokkal.
{p}
Bak (XII. 21.-I. 19.)
Munka: Szakmailag igen magas mércét állít magának, és nem engedi, hogy olyan munka kerüljön ki kezei közül, ami ennek nem felel meg. Főnöke túlzásnak tartja precizitását, de ön azt szeretné, ha még titkos ellenségei sem találnának kivetnivalót a munkájában. Ügyeljen a kommunikációjára!
Pénz: Váratlan bevételek érkezhetnek.
Szerelem: Párja érzelmi támogatására mindig számíthat, így van ez most is. A hétvégét töltsék társaságban, ha az idő engedi, a szabadban!
Egészség: Túlhajszolja magát, pihenjen is!

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Munka: Ragaszkodjon bevált munkamódszereihez, még akkor is, ha megpróbálják eltántorítani. Álljon ki az elvei mellett és bízzon saját ítélőképességében. Sikereinek kovácsa önmaga, és fontos, hogy higgyen az elképzeléseiben.
Pénz: Anyagi ügyeiben váratlan fordulat lehetséges.
Szerelem: Párja ragaszkodik önhöz és egyetért az ön elképzeléseivel, sőt, ha kell, ki is áll ön mellett. Az anyagi biztonság megteremtése mindkettejüknek nagyon fontos ebben az időszakban.
Egészség: Ha akarja, most képes leadni néhány kilót.

Halak (II. 19.-III. 20.)
Munka: Nem lesz ugyan kevesebb a munkája, de örömmel végzi feladatait, mert érzi a sikert. Segítséget ugyan kap a környezetétől, de mégsem olyan gyorsan haladnak a feladatokkal, mint szeretné. Legyen rugalmasabb, és készüljön fel váratlan eseményekre is!
Pénz: Autójára vagy számítógépére költhet.
Szerelem: A család, a barátok, sőt a munkatársak sem feledkeznek meg születésnapjáról. Persze nem mindig olyan ajándékokat kap az ember, mint amire számított, de nem is ez a lényeg, ugye?
Egészség: Elemében van.