Horoszkóp

ABC2007. 04. 06. péntek2007. 04. 06.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Sorsa jól alakul, ügyei szinte maguktól elrendeződnek, karrierje csillaga magasan ragyog. Mielőtt azonban ez önelégültté tenné, nézzen körül, milyen helyzetbe hozta beosztottjait. Szerencséje árát nem fizettetheti meg másokkal. Kedden a Kosba lépő Merkúr segíti a tisztánlátásban.

Bika (IV. 21.-V. 20.)
A tavasz álmodozóvá teszi. A Bika hölgyek tekintetében sejtelmes fények bujkálnak. A kertészkedés erőt ad, az elvetett magvak a lélekben is kivirágoznak. A boldogság a kis dolgokban lakik: gyermeke mosolyában, a reggeli vajas kenyér ízében, egy virágzó cseresznyefa látványában.

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Nagy a szíve, de nem fér bele mindenki. Nem mondhatja egyszerre két embernek: egyetlenem. Ha jól akar dönteni, nem bízhat pusztán az okosságában. Válassza azt, akit barátnak is szívesen elfogadna. Csütörtökön a Vénusz az Ikrek jegyébe lép, ez jó alkalmat ad a szépülésre.

Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Úgy érzi, agyonhajszolja magát, még sincs anyagi látszata a nagy sztahanovizmusnak. Harcoljon tovább, a küzdelem nem hiábavaló. Van azonban valami, amit sehogy sem tud megemészteni. Mielőtt az ősi, pálinkás módszerrel gyógyítaná magát, próbáljon rájönni a mélyebb okokra!

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Habár szíve sivatag, mostanában mégis mindenkit elbájol. Egyik fő erénye: leplezni a bánatot. Olyan tehetséggel műveli, hogy a végén még maga is úgy hiszi: az élet szép. Ha másokat boldoggá tesz, mosolyuk enyhítheti bánatát. Ki kell szakadnia környezetéből, hogy erőre kapjon.

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Találkozik valakivel, aki első látásra nem rokonszenves. Ám olykor a legvadabb ellenszenvből születnek a legforróbb szerelmek. A tavaszi napfény előcsalja legendás rendmániáját. A tökéletes átalakításhoz szüksége lehet baráti segítségre. Ha lakása tip-top, már csak életét kell rendbe hoznia.
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Kis utazáson nagy szerelem. Annak is szerencsésen állnak a bolygók, akinek szíve már végleg bezárult: jó üzlet kínálkozik a héten. Talán egy jó befektetésnek számító ingatlanra akad. Munkahelyén a hirtelen változások teszik idegessé a légkört. Próbálja könnyedén venni, hiszen elmúlik.

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Az anyagiak házán átvonuló Jupiter most segíti abban, hogy kivételesen a jövőre is gondoljon és tartalékokat halmozzon fel bankszámláján. Szorgalmának jutalma nem marad el. Legyen kissé függetlenebb érzelmeiben - így másokban nem, legfeljebb önmagában csalódhat.

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Péntek délután a Hold a Nyilasba lép, s ott uralkodó bolygójával, a Jupiterrel együttállásban nemcsak az eget, de az ön legendás jókedvét is megcsillogtatja a fénye. Nincs jobb alkalom a baráti poharazgatásra. Akit művészi képességei most sem hagynak nyugodni, nagyot alkothat.

Bak (XII. 21.-I. 19.)
Az idő látszólag eseménytelenül telik, de méhében már érnek a nagy változások, melyek felforgatják életét. Egy óvatlan baleset vagy kisebb betegség ágynak döntheti. Új szerelem kerülgeti, de ez csak könnyű románc. A kockázatok és mellékhatások tekintetében most csak magára számíthat.

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
A külvilág házában járó Szaturnusz miatt a világ most igencsak pőrén mutatkozik meg ön előtt, amit idealista lelke nehezen dolgoz fel, még akkor is, ha látszólag lazán túlteszi magát rajta. Odahaza teremt magának egy kis szigetet, ahová a világ viharai elől elbújhat.

Halak (II. 19.-III. 20.)
Hová lett régi nyugalma? Lazítson! A kapkodás, a túl sok munka miatt úgy érzi, elvesztette lábai alól a talajt. Segítsen magán kívül-belül, ahogy tud (vitaminok, séták, olvasgatás). Kikapcsolódásra a legjobb közeg a víz: gyógyfürdő, szauna, horgászat.

Ezek is érdekelhetnek