Róluk szól a hír

ABC2008. 07. 04. péntek2008. 07. 04.
Róluk szól a hír

BILL GATES július 1-jével a nyugdíjasok táborát erősíti. Az 52 éves Microsoft-elnök jelenleg a világ harmadik leggazdagabb embere, de többször állt az első helyen is. A minden idők legsikeresebb szoftvercégét 33 évvel ezelőtt alapította Paul Allen barátjával együtt. Hatalmas, jelenleg 58 milliárd dolláros – 8758 milliárd forint – vagyonának nagy részét ezentúl jótékonykodásra kívánja fordítani, napjait a Gates Alapítvány karitatív céljainak szenteli.

TONY BLAIR volt brit miniszterelnök kibérelhető! Ugyanis pártja pénzügyi gondokkal küzd, ezért bevetették az exkormányfő tenisztudását: bárki kihívhatja őt egy barátságos meccsre – már ha az illető hajlandó mélyen a zsebébe nyúlni. Gordon Brown népszerűsége szinte már nem is mérhető, ezért az adományozók is elfordultak a párttól. Így elővették a még mindig keresettebb Blairt, akit amerikai módra meg lehet venni egy teniszmeccsre.

BILL CLINTON dühöng. Nem elég, hogy felesége alulmaradt Barack Obamával szemben az elnökjelöltségi versenyben, még jó képet is kell ehhez vágnia. Pedig meglehet, az ő erőszakossága és vehemenciája a kampányban is sok szavazatot elvett Hillarytől. Obama mégis hajlandó  napirendre térni a sok beszólás felett. Amikor a demokrata pártban kötelezték a volt elnököt, hogy a továbbiakban támogassa Obamát, így fakadt ki: „Csókolja meg a seggem!”

Ezek is érdekelhetnek