Újabb drámai vallomást tett agydaganatáról Keresztes Ildikó
origo.hu
A Vidék íze gasztronómiai magazin finom receptjei közül ajánljuk.
Kép: Részeges harcsa fotó: Németh András Péter
Részeges harcsa
Hozzávalók 8 személyre:
• 1,5 kg harcsaszelet vagy -filé
• 30 dkg szeletelt bacon
• 1 póréhagyma
• 50 dkg vegyes gomba
• 3 dl főző tejszín
• 1 dl fehérbor
• zsiradék a sütéshez
• só • őrölt bors
• 1 csokor petrezselyem zöldje
A harcsaszeleteket besózzuk, megborsozzuk. Kevés zsiradékon hirtelen mindkét oldalát átsütjük, majd a szeleteket tepsiben egymás mellé fektetjük. A megmaradt zsiradékban kisütjük a felkockázott szalonnát. Ha megpirult, hozzáadjuk a felkarikázott póréhagymát, a felszeletelt gombát, ízlés szerint sóval, borssal fűszerezzük. Ha zsírjára sült, hozzáadjuk a tejszínt és a fehérbort, majd meghintjük az apróra vágott petrezselyem zöldjével. A ragut ráöntjük a harcsára, és 180 fokon 40 percig sütjük.
origo.hu
metropol.hu
she.life.hu
magyarnemzet.hu
haon.hu
origo.hu
nemzetisport.hu
vg.hu
origo.hu
nemzetisport.hu
magyarnemzet.hu
origo.hu