Horoszkóp, június 26.–július 2.

ABC2009. 06. 26. péntek2009. 06. 26.
Horoszkóp, június 26.–július 2.

Bak (XII. 22.–I. 19.) A munkájában sikerszéria jöhet, ami addig tart, míg bírja energiával. Ne álmodjék arról, aki az ön érzéseit nem veszi komolyan. A könnyelműségért súlyos árat fizethet.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.) Ha nem tartja kézben a dolgait, kikerülhet bizalmi állásából. Gondolkozzék el, hogy mindent jól csinál-e. Partnerétől kérjen tanácsot, kitűnő meglátásaira most is számíthat.

Halak (II. 19.–III. 20.) E héten olyan partnerekkel találkozik, akik nagyra tartják önt. Vigyázzon, ne mondjon semmi feleslegeset. Szépen, fokozatosan kezdje el a régóta halogatott testedzést.

Kos (III. 21.–IV. 19.) Ha nem türtőzteti magát, partnerét magára haragíthatja. Aggodalmai alaptalanok, mert anyagi helyzetük biztos, az pedig nem hiba, ha ő a rokonaival is törődik.

Bika (IV. 20.–V. 20.) Főnökei szelíden, de behajtják az ígéreteit, így legalább nem marad restanciája. Jó hírek várhatók anyagi gyarapodásáról. Semmi felesleges költekezés: jusson is, maradjon is!

Ikrek (V. 21.–VI. 21.) A hétköznapok többnyire eseménytelenül telnek. Valamelyik este társaságba hívják, oda mindenképpen menjen el. Nem baj, ha egyik rosszakaróját is meghívják, így kerek a sztori.
Rák (VI. 22.–VII. 22.) Ne hagyja, hogy rokonai önre telepedjenek, mert megfoszthatják minden erőtartalékától. Vegyen ki szabadnapot, hogy kellően felkészülhessen a szakmai kihívásokra.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.) Partnerével beszéljék meg, milyen nehézséggel vagy könynyebbséggel járna, ha lakhelyet változtatnának. Függessze fel vásárlási terveit, mert minden forintra szükség lehet.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.) Ha jól sáfárkodik az idejével és a pénzével, anyagi tartalékait megduplázhatja. Szervezete jelzi, hogy a nagy hajtásban túlfeszítette a húrt, ideje hát kontrollvizsgálatokra menni.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.) Utazásra, napfényre, vízpartra vágyik? Szorgalma révén része lehet mindenben. Családjában ne ígérjen senkinek semmit, inkább lepje meg őket a nyaralás örömeivel.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.) Munkahelyi feladatai között jut ereje a kollégák ügyes-bajos dolgaiban is rendet tenni. A sikerszéria boldogítja, a gyermeksírás kétségbe ejti. Ne billenjen át a szélsőségekbe.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.) Vidékre megy, külföldiek kalauzolásában jeleskedik, sőt még a szabad idejét is behálózzák a munkabeli elfoglaltságok. De ne feledkezzék meg a regenerálódásról sem.

Ezek is érdekelhetnek