Miss Plastic Hungary 2009 - képek a döntőről

Nem szokványos szépségverseny döntőjének lehettünk tanúi péntek késő este, az egyik nívósnak kikiáltott budapesti szórakozóhelyen.

BulvárGray Tamás2009. 10. 10. szombat2009. 10. 10.
Miss Plastic Hungary 2009 - képek a döntőről

Mint már korábban is írtuk a Miss Plastic Hungary 2009 versenyzői egytől egyig átestek valamilyen szépészeti beavatkozáson, vagy ahogy egyszerűbben mondják plasztikai műtéten. A döntőbe bejutott 20 lány bátran vállalta a műtéteket, amelyek jeleit, valljuk be, nem volt nehéz rajtuk fölfedezni.

Hangulatfelelősként Harsányi Levente produkálta magát, aki a show elején annak színvonalához mérten Kiszel Tündés poénokkal fárasztotta a jelen lévő közel 300 státuszát kereső VIP vendéget és a zsűritagokat (Szipál Márton, Hajas László, Zimány Linda), de leginkább a senki által sem ismert celebeket. 

Harsányi műsorvezetőtársai Orosz Barbara és Kiss Orsolya voltak, akik az ismertebb vendégeket faggatták a véleményükről. Egyértelműen kiderült, hogy mindenki a ”természetesség híve”, de ha egy műtét közelebb visz a tökéletességhez, akkor miért ne lehetne ”plasztikázni”.

Szily ”a természetes szépség nagykövete” Nóra szerint, aki szintén zsűritag volt, e rendezvény célja az előítéletek legyőzése, hiszen a résztvevő lányok - a műtétek által - szépségük kiteljesítése érdekében egyfajta segítséghez folyamodtak. Más versenyen ez persze kizáró ok lenne, ellenben a Miss Plastic Hungary-n feltétel volt a műtéti beavatkozás.

Azonban a jelentkezéskor ezt nem mindenki értette meg, és mivel semmije nem volt plasztikázva, a válogatáskor ki is kellett zárni. A legtöbbet plasztikázott versenyző ugyanakkor „csak” 3 szépségjavító műtéten esett át. A műsor alatt a lányok, ki tudja melyik agymen fejéből pattant ki a gondolat, elénekelték a Már minálunk babám című nótát, jelezvén, hogy nem csak a testük, de a hangjuk is érdemes némi figyelemre.

A döntő során egyébként az átlagnál több technikai malőr adódott, és sokak kedvét elvette, hogy a zsűritagok egyenként pontozták a 20 lányt, és így igencsak elhúzódott a verseny. A nézők közül nem egy meg sem várta az eredményhirdetést, hanem elment a műanyag testek erdejéből. Azonban a közönség többsége akkor adta fel, amikor a zsűri szorgos munkája idején a Back II Black zenekar lépett fel, nem egyen pánikszerűen menekültek a helyszínről.

De végre elérkezett az erdményhirdetés. A zsűri döntése alapján

 

a döntőbe jutott húsz lány közül Urbán Réka (22) lett hazánk legszebb plasztikázott hölgye, nyereménye egy budapesti lakás. Réka a döntő alatt végig nagy tapsot kapott a közönségtől a többi versenyzőről ez már nem mondható el. Az első udvarhölgy Kulcsár Edina (19), a második Horváth Alexandra (23) lett. Utóbbi a döntő előtt két nappal bokasérülést szenvedett, de mindenáron folytatni akarta a versenyt. Bekötözött bokája miatt nem magától, hanem egy izmos segítő karjaiban került fel a kifutóra.
Az sms különdíjat (a nézők szavazatai alapján) Szalontai Ági (27) profi modell és sztriptíz táncos kapta. A különböző szponzorok még egyéb különdíjakat is kiosztottak, például egy zsírtalanító testkezelésre szóló utalványt gondolván talán a hamar elmúló időre.

 

Ezek is érdekelhetnek