Benkő smacizik és tapizik

Elegünk van már a celebekből. Bár mindig vannak olyanok – s ők talán a többség –, akik éppen azért nézik a celebműsorokat, hogy jóízűt utálkozhassanak.

BulvárUjlaki Ágnes2009. 11. 05. csütörtök2009. 11. 05.
Benkő smacizik és tapizik

Van is min. Mint például a Benkő feleséget keres című RTL-produkción, amely a Nagy Ő című licenc adaptálása. Ehhez találtak egy közismerten őrült és exhibicionista celebet, egykori lantművészt, no és persze a képernyőre kerülésért mindenre hajlandó nőket 20-tól 45 évesig. Úgyhogy most, akit érdeke,l nézheti és figyelheti, hogy a kimosdatott, öregedő (lant)életművész hogyan smacizza és tapizza a hölgyeket. Akiknek ez persze nagyon tetszik, hát kéjesen nyögdécselnek. Amúgy meg a köztes időkben egymást ócsárolják. Hát ezért aztán érdemes volt a televíziót feltalálni...

Roppant érdekes, hogy azoknak is elegük van a celebekből, akik belőlük élnek, sőt maguk is celebek, vagy félcelebek. Az István Dani nevű, idegesítően modoros, feminin fiúcska a múltkorjában azon bukott le, hogy míg a Reflektor című műsorában a képernyőn az előre felvett anyag futott, addig bekapcsolva felejtett(?) mikrofonjába leprázta azokat a sztárokat, akiket előzőleg édeskés modorban méltatott. Az ember először mosolygott ezen, de aztán elgondolkodhatott a kereskedelmi csatorna cinizmusán. Ez a feleségkereső humbug is passzol a filozófiájukhoz.

Benkőt láthattuk már vacsoravendégeket fogadni, pucéran futkosni – most aztán a „szerelmi” élete is a mienk lehet. Hát...kösz.

A témáról bővebben is olvashatnak a Szabad Föld november 6-án megjelenő, 45. számában.

Ezek is érdekelhetnek