Kirabolták a mindszenti benzinkutat

Gázspray-vel lefújta az ott dolgozó alkalmazottat, majd a napi bevételt követelte egy férfi hétfőn este a mindszenti benzinkúton. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság rablás bűntette miatt nyomoz.

BulvárBorzák Tibor2009. 11. 10. kedd2009. 11. 10.

Kép:

Kirabolták a mindszenti benzinkutat

Rendkívül puritán módon rabolta ki a mindszenti benzinkutat egy férfi. Megvárta, amíg besötétedik, eltakarta az arcát, gázspray-vel lefújta az alkalmazottat, majd lelépett a bevétellel. Csakhogy a bűncselekményt rögzítette a benzinkút biztonsági kamerája! A felvételeket visszanézve a nyomozók megállapították, hogy a rablást egy 20 és 30 év közötti, körülbelül 180 cm magas, kissé görnyedt testtartású férfi követte el, aki bézs színű nadrágot és a karján piros csíkokkal ellátott sötét felsőt viselt.

– A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a bejelentést követően Mindszenten és a környező településeken ellenőrző-áteresztő pontokat állított fel a menekülő elkövető elfogására – tájékoztatott bennünket Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Azt is megtudtuk, hogy a helyszínre érkezett a szegedi határrendészeti kirendeltség nyomkövető kutyája, s értékelhető információkkal szolgált a gyanúsított menekülési útvonaláról.

Ezek is érdekelhetnek