Magyar királynő: szép és okos

Dobó Ágnes harmadéves joghallgató lett Magyarország szépe, a közönség és a szakmai zsűri szívét is rabul ejtve. A huszonkét éves, nyíltszívű, kedves és nem utolsósorban gyönyörű debreceni egyetemista fölényes győzelemmel nyerte el a Miss World Hungary címet.

BulvárBalogh Mária2010. 05. 21. péntek2010. 05. 21.

Fotó: BENCE BARSONY

Magyar királynő: szép és okos Fotó: BENCE BARSONY

– A férfiak tartanak a szép lányoktól, azt hiszik, visszautasítóak, foglaltak vagy csak az első megszólalásig csodálatosak…
– A férfiakon tényleg nem könnyű eligazodni. Talán azért, mert néha túlzottan óvatosak vagy gyávák, és nem mernek kockáztatni. Biztosra akarnak menni. Amikor például az egyetemen szórakozni mentünk, mindig szépen felöltöztem, szolidan sminkeltem magam. A fiúk ennek ellenére soha nem jöttek oda hozzám, a barátnőim hamarabb megismerkedtek, mint én.

– Magyarország szépségkirálynője azonban most foglalt.
– Igen, három hónapja tart a szerelem a barátommal, aki Budapest mellett él, és ott is dolgozik. Biztatott, sok erőt adott. Napokon belül hozzáköltözöm, így a szívem is és a koronám is nála lesz.

– Folytatod a tanulmányaidat a debreceni jogi egyetemen?
– Első az egyetem, a vizsgák, a tanulmányaim befejezése, minden csak ez után jön.

– Mire vágyódsz most a legjobban?
– Egy kiadós alvásra, és arra is vágyódom, hogy ha hazamegyek, édesanyám csirkepaprikása és nagymamám madárteje várjon...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek