Naphosszat punnyadva

Lassan a legnézettebb műsor lesz a Való Világ 4. Jó lenne tudni, miért is?

BulvárUjlaki Ágnes2011. 01. 13. csütörtök2011. 01. 13.
Naphosszat punnyadva

Nehéz rájönni. Hiszen a nézők azt láthatják, hogy többségében unalmas, szürke, aluliskolázott fiatalok punnyadnak naphosszat a heverőkön. Értelmes mondat alig hagyja el a szájukat, szókincsük csekély, viszont lányoknál, fiúknál egyformán trágár.

Másról nem tudnak beszélni, mint a klikkesedésükről: ki kivel van, ki kit hív párbajra, ki sérti meg a másikat, ki kavar. Bősz cigarettázás közben egész nap folyik az intrika, a leányok keménykednek, a fiúk sírnak vagy üres szemekkel néznek maguk elé. Egy-két fiú és egy lány uralja a terepet, egyik ellenszenvesebb, mint a másik, de ők legalább valamilyenek. A többi szürke massza.

Újra az a kérdés: mit esznek ezen a műsoron a nézők? A versenyt? De általában a szürke, jó fiúk-jó lányok szoktak nyerni, mint például Szabolcs az első VV-ben, Gábor a másodikban. Akik senkivel nem konfrontálódnak, végiglapítják a hónapokat. Az ilyen pofáknak ki képes szurkolni fél évig? Vagy várnak valami jó ki szaftos eseményre? Ezt az RTL Klub szerkesztői igyekeznek is elősegíteni, agyonszilikonozott rúdtáncosnőt, chippandale-fiút, ex-prostituáltat, hostesst küldtek be a villába – biztonsági őr, műkörmös, aerobic-oktató, táncoslány mellé. Egyelőre még nincs szex, de bizonyára lesz majd. A rajongók ezt lesik kigúvadt szemekkel?

Amúgy nem is lenne érdemes morgolódni, ha ezt a műsort valamikor este 10 után adnák. És nem este 7 és 8 között. Mert azzal semmi sincs megoldva, hogy kifütyülik a négybetűs szavakat. Itt a több betűs szavak ártanak igazán.

A témáról többet olvashat a Szabad Föld január 14-én, pénteken megjelenő 2. számának 40. oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek