Gregor Bernadett létminimumon

A szép színésznő havi fél-másfél millió közötti összeget veszített azzal, hogy szerepét kiírták a Jóban Rosszban tévésorozatból. Mivel a férjének nincs állandó jövedelme, a kétgyermekes család a létminimum felé közelít.

BulvárSzabad Föld Online2009. 01. 25. vasárnap2009. 01. 25.
Gregor Bernadett létminimumon

A szépségben, sejtelmességben és vonzerőben Karády Katalin utódjának tartott Gregor Bernadett szerepe – másokéval együtt – elfogyott a TV2 szappanoperájában, ahol a közreműködő művészek havi gázsija fél- és másfél millió forint között mozog. A művésznő színházi keresete ennek csupán a töredéke.

A kétgyermekes család feje, Somogyi István – akit táltosként emlegetnek – nem az anyagi világban, hanem a szellemi életben találta meg a helyét, mely elfoglaltság nem jár állandó bevétellel.

Az Állami Foglalkoztatási Hivatal adatai szerint a felsőfokú végzettségű, teljes munkaidős színművészek átlagkeresete 233 ezer forint havonta. A Központi Statisztikai Hivatal kimutatása alapján egy négytagú családnak egy hónapra legkevesebb 192 ezer forintra van szüksége ahhoz, hogy a lét minimumának megfelelő költségeket fedezze.

Ezek is érdekelhetnek