Igen merész Oláh Ibolya új lemezének borítója. Mivel a mostani dalai eddigi életéről szólnak, belement abba, hogy ruha nélkül álljon a fényképezőgép elé, vagyis fedetlenül is megmutassa magát.

Oláh Ibolya meztelenül pózolt!

El merem mondani – ezzel a címmel meri elmondani a gondolatait a Megasztár első szériájából megismert, vadóc tiszadobi lány, Oláh Ibolya. Négy év hallgatás után készült harmadik lemezén tizenegy vadonatúj nóta és egy feldolgozás hallható: mindegyik hamisítatlan „oláhibolyás” stílusban készült. Ez pedig azt jelenti, hogy a szövegek róla szólnak és szókimondóak, a hangzás rockos, az ének pedig karcos. A dalszerzésből az énekesnő is kivette a részét – mi több, a szövegeket az ő gondolatai alapján öntötte formába Orbán Tamás és Valla Attila.

– Ez a lemez áll a legközelebb a szívemhez az eddigiek közül – nyilatkozta Oláh Ibolya. – Kicsit olyan érzés, mintha lemeztelenednék a világ előtt, hiszen aki meghallgatja a dalokat, megismerheti, hogy milyen is vagyok valójában.

Mindjárt a lemezborítón láthatjuk is teljes valójában: az egyik kép kedvéért a ruhát is ledobta magáról. Fekete-fehér művészi aktfotók készültek, melyek jól szimbolizálják a dalokban tapasztalható lelki kitárulkozást. Oláh Ibolya bevallotta: nagyon félt a fotózástól, hiszen távol áll tőle a szexis-nőcis stílus. De mivel passzol a „vetkőzés” a dalokhoz, ezért elvállalta a különleges felkérést.

Hogy ettől majd jobban fogy-e a lemeze, arra senki nem vesz mérget – de hát nem is ezért a meztelenkedés.

Kattintson a fotóra és megnyílik a képgalériánk!

Friss cikkek

Van is fürdő meg nincs is
Törekvő tervek
Ne akarjuk megúszni!
Megjelent a Szabad Föld legújabb száma
2022.09.30.
Templomrombolók kora
Tanultak és szülnének
Legszebb perceink
Az Állatorvostudományi Egyetem és a Rákvakcina BVM Kft. együttműködik egy új kutatás érdekében
Látásmódok találkozása
Hogyan lehet csatlakozni a Mediaworks Tehetséggondozó Programjához?
Újabb kurzust indít a Mediaworks Tehetséggondozó Program
2022.09.23.
Lúdas Matyi – fóliában
A Gymnema Sylvestre 6 lenyűgöző egészségügyi előnye
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.