Oláh Ibolya meztelenül pózolt!

Igen merész Oláh Ibolya új lemezének borítója. Mivel a mostani dalai eddigi életéről szólnak, belement abba, hogy ruha nélkül álljon a fényképezőgép elé, vagyis fedetlenül is megmutassa magát.

BulvárBorzák Tibor2010. 03. 05. péntek2010. 03. 05.
Oláh Ibolya meztelenül pózolt!

El merem mondani – ezzel a címmel meri elmondani a gondolatait a Megasztár első szériájából megismert, vadóc tiszadobi lány, Oláh Ibolya. Négy év hallgatás után készült harmadik lemezén tizenegy vadonatúj nóta és egy feldolgozás hallható: mindegyik hamisítatlan „oláhibolyás” stílusban készült. Ez pedig azt jelenti, hogy a szövegek róla szólnak és szókimondóak, a hangzás rockos, az ének pedig karcos. A dalszerzésből az énekesnő is kivette a részét – mi több, a szövegeket az ő gondolatai alapján öntötte formába Orbán Tamás és Valla Attila.

– Ez a lemez áll a legközelebb a szívemhez az eddigiek közül – nyilatkozta Oláh Ibolya. – Kicsit olyan érzés, mintha lemeztelenednék a világ előtt, hiszen aki meghallgatja a dalokat, megismerheti, hogy milyen is vagyok valójában.

Mindjárt a lemezborítón láthatjuk is teljes valójában: az egyik kép kedvéért a ruhát is ledobta magáról. Fekete-fehér művészi aktfotók készültek, melyek jól szimbolizálják a dalokban tapasztalható lelki kitárulkozást. Oláh Ibolya bevallotta: nagyon félt a fotózástól, hiszen távol áll tőle a szexis-nőcis stílus. De mivel passzol a „vetkőzés” a dalokhoz, ezért elvállalta a különleges felkérést.

Hogy ettől majd jobban fogy-e a lemeze, arra senki nem vesz mérget – de hát nem is ezért a meztelenkedés.

Kattintson a fotóra és megnyílik a képgalériánk!

Ezek is érdekelhetnek