Ilyen állapotban van a kórházba került Dévényi Tibor
origo.hu
Kézműves bonbon- és trüffelkészítő tanfolyam indul Magyarország legelismertebb élelmiszertudományi műhelyében, a Corvinus Culinarisban, ahová várnak minden érdeklődőt, aki szeretné megtanulni a professzionális minőségű bonbon készítésének titkait.
Az egynapos tréning célja, hogy a csokoládékészítés iránt érdeklődők egy kis elméleti bevezetés után saját kedvükre készíthessenek egyedi, kiváló minőségű bonbonokat, trüffeleket, akár otthoni konyhai környezetben is.
A képzést a Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karának vezető oktatói és Máthé Barnabás, országosan elismert csokoládémester tartják. Fontos szempont, hogy a szakmai alapok és a mesterfogások mellett bemutassák azokat a trükköket is, amelyekkel egyszerűbb eszközökkel is igazán különleges termékek készíthetők. Mint azt Kerti Katalin, a Corvinus Egyetem munkatársa, a képzés szakmai vezetője elmondta, a cél az, hogy a résztvevők megtapasztalják, hogy egy kis kreativitással, például egyes ízek párosításával, új alapanyagok kipróbálásával milyen izgalmas világ nyílik meg előttünk. A műhelyben elkészített egyedi bonbonok, trüffelek természetesen hazavihetők, a receptek pedig otthon tetszés szerint továbbfejleszthetők.
További információ a Corvinus Culinaris honlapján érhető el.
origo.hu
borsonline.hu
life.hu
hirtv.hu
haon.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu