Legyünk profi bonbon-készítők – otthon!

Kézműves bonbon- és trüffelkészítő tanfolyam indul Magyarország legelismertebb élelmiszertudományi műhelyében, a Corvinus Culinarisban, ahová várnak minden érdeklődőt, aki szeretné megtanulni a professzionális minőségű bonbon készítésének titkait.

Család-otthonKovács Réka2013. 03. 20. szerda2013. 03. 20.
Legyünk profi bonbon-készítők – otthon!

Az egynapos tréning célja, hogy a csokoládékészítés iránt érdeklődők egy kis elméleti bevezetés után saját kedvükre készíthessenek egyedi, kiváló minőségű bonbonokat, trüffeleket, akár otthoni konyhai környezetben is.

A képzést a Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karának vezető oktatói és Máthé Barnabás, országosan elismert csokoládémester tartják. Fontos szempont, hogy a szakmai alapok és a mesterfogások mellett bemutassák azokat a trükköket is, amelyekkel egyszerűbb eszközökkel is igazán különleges termékek készíthetők. Mint azt Kerti Katalin, a Corvinus Egyetem munkatársa, a képzés szakmai vezetője elmondta, a cél az, hogy a résztvevők megtapasztalják, hogy egy kis kreativitással, például egyes ízek párosításával, új alapanyagok kipróbálásával milyen izgalmas világ nyílik meg előttünk. A műhelyben elkészített egyedi bonbonok, trüffelek természetesen hazavihetők, a receptek pedig otthon tetszés szerint továbbfejleszthetők.

További információ a Corvinus Culinaris honlapján érhető el.


 

Ezek is érdekelhetnek