Karvai-nász

Focizott sokat, bár kapuba nem állították. Azután, mint minden fiú, ült biciklire, hajtotta lelkesen. Ült motorra is, ki az, aki azt ki ne próbálná? S persze vezetett autót is, sokat, mindet, mit csak kis hazánkban próbálni lehetett. Ült buszra is, a kormányhoz, kicsivel jobban élvezte az utat, mint kik „csak” utasok voltak.

Család-otthonGuba Zoltán2016. 07. 07. csütörtök2016. 07. 07.
Karvai-nász

S persze haladt a korral, próbált jet-skit, ha engedélyére pecsét kerül, vonatot is vezet majd Karvai Sándor.

Mielőtt legyintenénk, miért ekkora csoda ez, tegyük hozzá: hősünk vak. Nem világtalan, ezt mindig elmondja, csak vak, annyi világa van, amennyit magának akar.

És most, június 18-án oltár elé állt Cecó Anitával, hogy kimondja a boldogító igent. Bátor tett ez, másodszor házasodott, az első próba nem volt hibátlan. Nem tudom, ki találta ki, hogy oltári nyugalom, de én például jobban izgultam, hogy minden rendben menjen, ne legyen fennakadás, mint mikor tankot vezethettem. Most boldog, senkivel nem cserélne. Azért a mézeshetek alatt jár az agya, házas, komoly ember, szerettei iránt felelősséggel tartozik, de quadot, vonatot, netán repülőt még vezetne. Ember nem mondhat le az álmairól.

Ezek is érdekelhetnek