Segítsünk egymáson

A Szabad Föld hetilap január 13-i számában, a Segítsünk egymáson rovatunkban megjelent olvasói üzenetek.

Család-otthonOlvasói levél2017. 01. 13. péntek2017. 01. 13.
Segítsünk egymáson

Sipos Lukácsné az 5340 Kunhegyes, József Attila u. 17. címről küldte levelét: „Hetvenhat éves beteg asszony vagyok, a férjem egy hónappal ezelőtt halt meg. Itt maradtam 34 ezer forint rokkantnyugdíjjal, ebből csak a számlákat meg a gyógyszereket tudom fizetni. Daganatos beteg vagyok, a jobb térdemben protézis van, rokkantkocsival tudok járni. Kérem, segítsenek tartós élelmiszerrel, téli ruhával, meleg cipővel. A lábam 39-es, 76 kiló vagyok.”


A 06-20/472-8862-es telefonszámon lehet felhívni a következő olvasónkat: „Cegléd közelében, nehéz körülmények között élő, idős, beteg asszony vagyok. A nagy hidegben fogytán a tüzelőm, és nincs pénzem, hogy vegyek. Ezért kérek segítséget, mert félek, hogy megfagyok.”


Bednárik Ilona a Pest megyei Délegyházáról írt (telefonszáma 06-30/908-1071): „Öcsém, aki beteg (szklerózis multiplex), a szüleinktől örökölt kétszobás házban lakik. Fürdőszoba, étkező, előszoba, kamra is van, a központi fűtés vegyes tüzelésű, gázzal is működik. Szívesen fogadnánk olyan embert, aki lakhatásért cserébe segítene az ellátásában, a házi munkában.”

Ezek is érdekelhetnek