Mutasd meg, miért ő a legcsodálatosabb gyermekorvos az egész világon!

Csodadoki - Rajzold meg a kedvenc doktor néniddel, doktor bácsiddal kapcsolatos legkedvesebb történetedet és mutasd meg, miért ő a legcsodálatosabb gyermekorvos az egész világon! – ezzel a felhívással fordultak tavaly ősszel a Csodadoki pályázat szervezői az 5–12 éves gyermekekhez.

Család-otthonHabik Erzsébet2017. 02. 08. szerda2017. 02. 08.

Kép: Abdul doktor Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed csecsemő- és gyermekgyógyász neonatológus- Az év magyar orvosa díj nyertese a Békés megyei Pándy Kálmán kórház, Gyula 2016.03.23. fotó: Németh András Péter, Fotó: Nemeth Andras Peter +36208281361

Mutasd meg, miért ő a legcsodálatosabb gyermekorvos az egész világon!
Abdul doktor Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed csecsemő- és gyermekgyógyász neonatológus- Az év magyar orvosa díj nyertese a Békés megyei Pándy Kálmán kórház, Gyula 2016.03.23. fotó: Németh András Péter
Fotó: Nemeth Andras Peter +36208281361

A versengésre már eddig is több száz pályamű érkezett, de az alkotókedv nem csitul. Fontos minden egyes rajz és köszönő szó, ami a gyermekorvosok áldozatos munkájára, hivatásszeretetére irányítja a figyelmet – vallják a szervezők –, ezért február 28-ig meghosszabbították a rajzok leadási határidejét.

A gyerekek rajzait március elején a nagyközönség mellett szakmai zsűri is értékeli. Három korcsoportban (5-6, 7-9 és 10-12 év) hirdetnek majd nyerteseket, a gyerekek részvételét segítő pedagógusokat pedig értékes könyvajándékokkal jutalmazzák.

A pályázat pontos feltételeiről a www.csodadoki.hu, illetve a Facebookon a https://www.facebook.com/csodadoki/ lehet tájékozódni.

Ezek is érdekelhetnek