Ilyen állapotban van a kórházba került Dévényi Tibor
origo.hu
Étvágygerjesztő - "Tavaszi megújulás" - Ajánlatunk a Vidék Íze, a Szabad Föld hetilap receptmagazinja tavaszi különszámából.
Kásaszömes szuszoga
Hozzávalók:
- 25 dkg köles - só - 20 darált mák - 15 dkg porcukor
- 10 dkg vaj
Az átválogatott, alaposan megmosott kölest 2,5-3-szoros mennyiségű, enyhén sós vízben puhára főzzük. Egy lapos sütőedényt vastagon kikenünk vajjal. A megfőtt kölest összekeverjük a porcukros mákkal. Belekanalazzuk az edénybe, közben meglocsolgatjuk olvasztott vajjal. Forró sütőben jól összesütjük.
origo.hu
borsonline.hu
life.hu
hirtv.hu
haon.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu