Egészség ezreknek

Több fontos szűrővizsgálaton is részt vehetnek egy napon, egy helyen, egyszerre, akik ellátogatnak a Richter Egészségváros programjaira. A Richter Gedeon Nyrt. minden állomáson kétmillió forintnyi adományt ajánl fel az adott város kórházának fejlesztésre, eszközvásárlásra, amit a tanácsadásokon, szűréseken, előadásokon való részvételükön szerzett adománypontjaikkal tovább gyarapíthatnak a lelkes érdeklődők.

Család-otthon (pingi)2017. 09. 28. csütörtök2017. 09. 28.
Egészség ezreknek

Az Egészségváros rendezvénysorozatot kilenc éve indította a Richter. „Egészség ezreknek, milliók a kórházaknak” – így hangzik már jól ismert mottójuk.

Szándékuk szerint e sajátos kezdeményezés összekovácsolja a társadalmi felelősségvállalást az egészségtudatosságra neveléssel, a fő üzenete pedig az, hogy addig kell tenni az egészségünkért, amíg egészségesek vagyunk. Már csak azért is különösen fontos ez, mert a magyar lakosság egészségügyi állapota közismerten rossz – ezt többek között a halálozási mutatók is igazolják.

Szeptember 30-án Bonyhádon, október 7-én pedig Balassagyarmaton várják az egészségükért és kórházukért tenni vágyókat.

Az ingyenes szűrővizsgálatokon, előadásokon és tanácsadásokon túl színes családi programok, koncertek és táncelőadások is várják a résztvevőket. A rendezvényekről a Richter Egészségváros honlapján (www.egeszsegvaros.hu) és közösségi oldalán olvasható bővebb információ.

Ezek is érdekelhetnek