Remek ingatlanok Budapest kertvárosi részein

Hirdetés – Nem csak a budapesti belvárosi panel és téglalakások érhetőek el a koltozzbe.hu oldalán, hanem számtalan ingatlan, legfőképpen sorház, ikerház és családi ház is található a külső kerületekben.

Család-otthon2020. 07. 13. hétfő2020. 07. 13.
Remek ingatlanok Budapest kertvárosi részein

Hirdetés – Nem csak a budapesti belvárosi panel és téglalakások érhetőek el a koltozzbe.hu oldalán, hanem számtalan ingatlan, legfőképpen sorház, ikerház és családi ház is található a külső kerületekben. Ahol nyugodt, kisvárosias életérzést kaphatunk a pénzünkért cserébe, mégis a lehető legközelebb a forgalmas, plázákkal, éttermekkel és szórakozóhelyekkel teli belvároshoz.

Érezhetően az árak a külvárosokban is hasonlóak, mint a belvárosban. Családok, leendő családok, idősek, de még több generációs családoknak is megfelelő otthont biztosíthat egy-egy ilyen kaliberű ingatlan. Budapest további lehetőségeket is rejt magában, akár gyermekünk oktatása, akár munkahelyről is legyen szó, a fővárosban mindenki megtalálhatja a számításait.

(Forrás: koltozzbe.hu)

A XX. kerületben az ingatlanok a megyei átlagárhoz képest a kerület 43%-kal olcsóbb, míg csupán az elmúlt fél év során 1 százalékkal nőtt a településen az átlagár. Mindenképpen érdemes ebben a kerületben körülnézni, főként azoknak, akik preferálják kisvárosi ingatlanárakat és a Duna folyó közelségét. Több mint 900 hirdetést találtunk a koltozzbe.hu oldalon. Eladó sorházak már elérhetőek 14.900.000 forinttól, de 16 millió forint felett már felújított sorházba is beköltözhetünk. A családi házak magasabb áron mozognak, 17 millió forinttól vásárolhatunk 3 szobás ingatlant Budapest külvárosában, de az 50-70 millió forint közötti árakon mozgó ingatlanok már 2 darab fürdőszobával, akár 7 hálószobával, dupla garázzsal, amerikai konyha és nappalival, kerti grillel és bográcsozóval felszereltek, valamint összkomfortos és teljesen modernizált házakba is beköltözhetünk.

Az előző kerülethez hasonlóan a XXIII. kerület is 36 százalékkal olcsóbb a megyei árakhoz képest és az elmúlt hat hónapban 9 százalékkal csökkent a településen az átlagár. Zöld övezetben eladó közművesített telket vásárolhatnak azok, akik maguk építenék fel családi házukat és mezőgazdasági ingatlanra is bukkantunk, ami tökéletes befektetés mindazoknak, akik földműveléssel foglalkoznak. Soroksárhoz közel, falusi idilli hangulatú utcában eladásra kínálnak felújításra szoruló önálló házat, kerttel, de 4 szobás 2 szintes sorházat is vásárolhatunk, ha padlásszobás, tökéletes tágas ingatlan az álmunk.

(Forrás: koltozzbe.hu)

Ha luxusingatlanra vágyunk Soroksár frekventált részén található jó pár álomház, amibe csak beköltözni kell. Medencés, szaunás, konditermes, Dunai panorámás, de akár 350 négyzetméteres ingatlant is választhatunk új otthonunkként.

Ha fuvarozóként ipari telephelyet keresünk, akkor a XXIII. kerületben az M5-ös és M0-s autópálya közvetlen közelében található ingatlan tökéletes befektetés, mely az autópálya közelsége miatt alkalmas kamionforgalom lebonyolítására is. Továbbá a telephelyen portaszolgálatot is működtetnek.

XXII. kerület

Óhegyen eladásra kínálnak kis nyaraló nagy telekkel, nyugodt családiházas övezetében. Kamra erdőtől pár percre található. Az ingatlan alkalmas pihenésre, kertészkedésre ahol rengeteg dísznövény és gyümölcsfa található. Nagyszerű lehetőség befektetésnek is.

Ha már befektetés, akkor a következő ingatlan is potenciális jelölt lehet azok számára, akik a Nagytétényi úton, az M0-s autópályához közel vásárolnának önálló üzleti ingatlant. Háromszintes épület alkalmas műhely, műterem, de szépségszalon üzemeltetésére is, illetve irodaként is funkcionálhat. Teakonyhával, fürdőszobával felszerelt az ingatlan, illetve az ott élésre is alkalmas, mivel a tetőtérben lakrész került kialakításra.

További eladó ingatlanokat találhatunk Budapesten és környékén, de országosan is a koltozzbe.hu oldalán.

Ezek is érdekelhetnek