Sokhasznú pirulatár

Fél éve indította útjára a Béres Gyógyszergyár Rt. új termékcsaládját, a Béres Egészségtár készítményeit. Mindegyiket a Béres kutatói fejlesztették ki a legújabb tudományos ismeretek, a hazai táplálkozási szokások és a hivatalos magyarországi ajánlások alapján.

Családi körValló László2005. 04. 01. péntek2005. 04. 01.
Sokhasznú pirulatár

A gyár szolnoki üzemében gyógyszergyári viszonyok között készülnek a termékek, annak ellenére, hogy ezt a törvényi előírások nem követelik meg. Ilyen gyártási igényességet a megbízhatóság és a garancia érdekében vállalt a cég, melynek az is része, hogy a társaság a szerek forgalomba hozatala előtt az Országos Élelmiszer-biztonsági és Táplálkozástudományi Intézettel (OÉTI) véleményezteti termékeit, és betartja annak ajánlásait. Ennek folytán a termékcsalád összes készítményén szerepel az "OÉTI által bevizsgált és szakvéleménnyel ellátott termék" felirat.
A Béres Egészségtár termékei zömükben olyan vitamin-, ásványianyag- és nyomelemtartalmú készítmények, amelyek az egészségmegőrzést és a betegségmegelőzést szolgálják. Az eddigi tizenegy termék mellé most négy új kerül a boltok polcaira, amelyek igen különböző igények kielégítésére hivatottak.
A Guaravit filmtablettát a szellemi munkát végzőknek - menedzsereknek, vizsgázó diákoknak - érdemes fogyasztaniuk, a Feminavit a változó korban lévő hölgyeknek válhat hasznára, a Fittforma a diétázóknak, a Szépségvitamin pedig azoknak a lányoknak és asszonyoknak, akik meg akarják őrizni bőrük, hajuk és körmük egészségét, természetes szépségét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek