Ilyen állapotban van a kórházba került Dévényi Tibor
origo.hu
Kifőztünk valamit. Önöknek, magunknak. Egy receptújságot. A Vidék Ízét. Nem titkolt szándékunk, hogy ízletes, gusztusos ételeinkkel elcsábítsuk - stílusosan szólva: magunkhoz édesgessük - olvasóinkat. Engedelmükkel bemutatkozunk.
Hazánkban az emberek nyolcvan százaléka túlsúlyos, fele pedig elhízott. A megdöbbentő számok ismeretében a fitneszedző Schobert Norbert hónapról hónapra jó tanácsokkal látja el a fogyókúrázókat - és persze az egészséges táplálkozás híveit - Diéta rovatunkban. Egy telefonos közvélemény-kutatás szerint hazánkban egymillió ember ismeri és alkalmazza update módszerét. Ezt a tényt erősíti az is, hogy a Szabad Föld júliusi diétás felhívására jelentkező olvasóink háromnegyede Norbi vezérelvei szerint szabadul a fölös kilóktól.
Aki A Vidék Ízét választva velünk tart, búcsút mond a finomított cukornak és a finomlisztnek. Hihetetlennek tűnik, de Norbi nem tiltja a jóízű magyaros ételeket, sőt, akár a sült sertéscsülök és a székely káposzta is szerepelhet az étlapon. Súlycsökkentő programjának lényege, hogy az élelmiszereket három csoportba osztja. Az update 1-esbe azok tartoznak, amelyek reggel hat óra és este tíz között fogyaszthatók - ezek közül az alábbiakban a tepsis csirkére invitáljuk önöket.
Tudják önök, hogyan rotyogtatják az igazi falusi szilvalekvárt, ami évekig sem romlik meg, pedig sem cukrot, sem tartósítószert nem tartalmaz? Befőző rovatunkban a noszvaji diófa árnyékában régi recepteket osztott meg velünk a két Ida néni. Még néhány hétig befőttesüvegekbe zárhatjuk a napérlelte gyümölcsök aromáját, hogy aztán a borongós napokon birsalmasajt illata lengje be a konyhánkat, keveredve a mocskos tészta zamatával.
Aki képünk alapján megkívánta az egyszerű, fenséges ételt, kóstoljon bele A Vidék Ízébe!
origo.hu
borsonline.hu
life.hu
hirtv.hu
haon.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu