Ilyen állapotban van a kórházba került Dévényi Tibor
origo.hu
Kifőztünk valamit. Önöknek, magunknak. Egy receptújságot. A Vidék ízét. Nem titkolt szándékunk, hogy ízletes, gusztusos ételeinkkel elcsábítsuk - stílusosan szólva: magunkhoz édesgessük - olvasóinkat. Engedelmükkel bemutatkozunk.
A Vidék íze legizgalmasabb fejezetének ígérkezik a Receptposta, azaz az olvasók által beküldött receptek közlése. Miért gondoljuk így? Azért, mert már az első felhívásunkra özönleni kezdtek Önöktől az ígéretesebbnél ígéretesebb ételajánlatok, amelyeket mesterszakácsunkkal együtt élvezettel és nyálcsorgatva olvasgat a receptújság készítésében kuktáskodó csapat. Néhány olvasónktól például egy héten át naponta érkezett levél hat-nyolc ínycsiklandozó recepttel. Sőt, férfiak is tollat ragadtak a fakanál mellett.
Kedves Olvasó, örülnénk, ha a jövőben szerzőtársunk lenne. Küldje be a család kedvenc, jól bevált receptjét! A beérkezett ételleírások között mesterszakácsunk válogat, s a legjobbakat megfőzve-megsütve, lefotózva megjelentetjük a Receptposta rovatban. Természetesen díjazzuk is: minden megjelent receptért 5000 forintot fizetünk.
Az ételek versenyeznek egymással. Szakácsunk minden receptet értékel, az "osztályzatot" is tartalmazza majd (leckekönyv helyett) rovatunk. A fődíj 50 000 forint - ennyi jár A hónap receptje beküldőjének, no meg a dicsőség. Ezenkívül a Szabad Föld gasztronómiai rovata is várja receptjeiket, oda is válogatunk és természetesen ott is honoráljuk ételenként 5000 forinttal.
Írja meg, hogy Ön mennyi idő alatt készíti el az ajánlott ételt, milyen konyhai jártasságot és gyakorlatot igényel, és mennyire munkaigényes. A kalóriaérték-számítással ne bajlódjon, azt majd dietetikusunk elvégzi Ön helyett.
Külön örömünkre szolgálna, ha néhány mondatban leírná az ételhez kapcsolódó kedves emlékét. Várjuk leveleiket!
origo.hu
borsonline.hu
life.hu
hirtv.hu
haon.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu