Horoszkóp

Augusztus 6-tól 12-ig

Egyéb2004. 08. 06. péntek2004. 08. 06.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: A jövő héten néhány olyan feladattal kell újra foglalkoznia, amikről már azt hitte, teljesen lezárta. Ne vesszen el a részletekben, ez úgysem jellemző önre.
Pénz: A szórakozás és az utazás alatt mindenből a legjobbat szeretné megkapni, és ez nem kevés pénzébe kerül.
Szerelem: Párjának imponál az ön nagyvonalúsága, és minden percét élvezi együttlétüknek. Az egyedülállók most nem tudják biztosan, hogy szerelmesek-e vagy sem.
Egészség: Ne legyen féktelen, mert kisebb balesetek érhetik!

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Fektessen nagyobb hangsúlyt arra, hogy világosan és egyértelműen kommunikáljon, de ne csak a munkahelyén, hanem otthon is. Szerződések aláírására vagy előkészítésére alkalmas az idő.
Pénz: Néhány különmunkából is bevételre tehet szert. Ideje, hogy kikapcsolódásra vagy hobbijára is költsön.
Szerelem: Párjával egyetértenek mind a pénzügyek, mind a vállalkozások megítélésében. Töltsék a hétvégét barátaik társaságában, a lazításra mindkettejüknek szüksége van.
Egészség: Energikus a héten.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Egyre több feladattal látják el, ami arra kényszeríti, hogy otthon is sokat dolgozzon. Mivel a vágyainak megfelelő munkát végezhet, nemcsak a kötelességtudat vezérli, hanem örömét is leli benne.
Pénz: A megnövekedett munkákból származó jövedelme lassan stabilizálja anyagi helyzetét. Néhány járandósága azonban csak késéssel érkezik meg.
Szerelem: Párkapcsolata elég szélsőséges mostanában, és konfliktusokra is számíthat. Ne tegye próbára párja tűrőképességét!
Egészség: Problémamentes.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: A munkahelyi változások a héten nem pozitív irányba haladnak. A munkatársaktól kapott kedvezőtlen hírek sajnos igaznak bizonyulnak.
Pénz: A változásokban most csak egyetlen pozitívumot lát, azt, hogy anyagi helyzete jelentősen javulhat.
Szerelem: Párja lehetőségeihez képest mindent megtesz kapcsolatukért. Ön mégis úgy érzi, megint csak önnek kell alkalmazkodnia. A függetlenekhez ragaszkodik párjuk, és ők sem akarják elengedni ezt az érzést.
Egészség: Nagyon óvatosan közlekedjen!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Nem látja, hogy munkahelyén stabilizálódna a helyzet, és ez befolyásolja munkakedvét is. Annak ellenére, hogy szereti amit csinál, és sok új ötlete is van, mostanában foglalkozik a változtatás lehetőségével is.
Pénz: Munkájából származó bevételei nehézkesen ugyan, de befolynak.
Szerelem: Párjának most nagy szüksége van arra, hogy "istápolja" egy kicsit, és erősítse meg önbizalmát. Az egyedülállók tudják, hogy túl magasra rakták a "mércét".
Egészség: Érzelmi ingadozásokra számíthat.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Szerencsés időszaka tovább tart munkájában is. Ennek ellenére a héten konfliktusai lehetnek közvetlen környezetében a munkák elvégzésével kapcsolatban.
Pénz: Pénzügyei is vágyai szerint alakulnak, sőt egy kintlévősége is befolyhat a jövő héten. Költsön most magára vagy egy rövid utazásra.
Szerelem: Párja a szerelem "fogságában" tartja, de a családi ügyek megítélésében most nem értenek egyet. A függetlenek érzelmei szélsőségek között mozognak.
Egészség: Allergiás tünetei lehetnek.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Szabadságolja magát egy kicsit, hogy feltölthesse energiatartalékait és újult erővel lásson munkához. Felettesei is egyetértenek szabadságtervével.
Pénz: Megengedheti magának, hogy kedvesével együtt egy-két hetet a tengerparton tölthessen. A vágyainak megfelelő utazás megviseli pénztárcáját.
Szerelem: Párjával teljes az összhang az úti cél kiválasztásában, ahol mindketten nagyon jól fogják magukat érezni. Az egyedülállók szerelmi ügyeiben zűrzavar uralkodik.
Egészség: Jól érzi magát.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Munkájában sikeres és minden a vágyai szerint alakul. Éppen ezért nyugodtan lazíthat egy kicsit, és kivehet néhány nap szabadságot.
Pénz: Hajlamos a szélsőségekre. Ha már elutazik, a legjobb körülményeket szeretné biztosítani maguknak. Igaza van, ha teheti, miért ne?
Szerelem: Párját teljesen felvillanyozza az utazás terve, és örül, hogy végre kiszabadulhatnak a mindennapi rutinból. A függetlenek nem bánnák, ha váratlanul rájuk köszöntene egy kis szerelem.
Egészség: Fejfájásai lehetnek.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Lehet, hogy a munkahely-változtatással kapcsolatos terveit későbbre kell halasztania. Felettesei szeretnék, ha maradna, mert elégedettek munkájával.
Pénz: Akár családja támogatásával, akár önerőből, de a héten sikeresen rendezheti adósságát, még akkor is, ha ezzel nem kis terheket vállal magára.
Szerelem: Párjának és önnek is a héten a munkahelyi dolgokra kell koncentrálniuk, így egymásra alig marad idejük. Az egyedülállókra kellemes találkozás vár.
Egészség: Érzékenyebb a szokottnál.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19)
Munka: Minden a szokott "mederben" halad, de különösen a külföldi vonatkozású ügyekkel halad jól. A jövő héten talán lesz ideje lazítani és átgondolni egy-két elképzelését is.
Pénz: Nagyobb utazásra vágyik, de most be kell érnie pár napos külföldi kiruccanással. Ez is lehet, hogy többe kerül, mint tervezte.
Szerelem: Hiszi, hogy párkapcsolata újra a régi lehet, de ehhez önnek is változnia kell. A függetlenek remélik, hogy újra megtalálták a szerelmet.
Egészség: Nem lesznek problémái.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Lehet, hogy nem minden az elvárásainak megfelelően alakul, de tudat alatt érzi, hogy jó úton jár. Ne hagyja magát elbizonytalanítani, tartson ki meggyőződése mellett.
Pénz: Munkájából származó bevételei lehetővé teszik, hogy lassan ugyan, de rendezze kintlévőségeit. Néhány vágyáról ezért most le kell mondania.
Szerelem: Párja egyre inkább magára talál, és anyagilag is szerencsésebb időszaka következik. A függetlenek egy régi érzéssel vannak elfoglalva.
Egészség: Jó egészségnek örvend.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Van munkája bőven, de nem okoz gondot, hogy gyorsan végezzen feladataival. Munkatársaival együtt jól érzik magukat a munkahelyükön.
Pénz: A hétvégén lehet, hogy egy családi ajándék vásárlására kell költenie. A jövő héten szívesen befizetne egy önt érdeklő tanfolyamra, előadásra.
Szerelem: Nagyon fontos önnek párja, de szeretné, ha foglalkozna az ön problémáival is, és segítene néhány eldöntendő kérdésben. Az egyedül állók lehet, hogy megtalálták az eszményi partnert?
Egészség: Problémamentes.

Ezek is érdekelhetnek