Horoszkóp

November 19-től 25-ig

Egyéb2004. 11. 19. péntek2004. 11. 19.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Mélyen, legbelül tudják, hogy sokat kell dolgozniuk a teljes sikerért. Kellő kitartással, erős alapokkal és egy kis baráti segítséggel sikeresen megbirkózik feladataival. Ha most vizsgázik, nem elég csak a szerencsében bíznia.
Pénz: Ez a szokottnál költekezősebb időszaka. Kedvesével, családjával, sőt barátaival is nagyvonalú.
Szerelem: Párja arra vágyik, hogy ön jobban kimutassa szeretetét. Az egyedülállók, ha partnerük túlzottan megköti, kitörnek a kapcsolatból.
Egészség: Érzelmileg hullámzó.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Munkájában szerencsés időszaka van, emiatt azonban hajlamos irreális célokat is kitűzni maga elé. A munkatársakkal azonban túlságosan szigorúan bánik, figyeljen rá, hogy ez ne okozzon felesleges feszültségeket.
Pénz: Most érdemes lecserélnie néhány kommunikációs eszközét, mert olcsóbban juthat hozzájuk.
Szerelem: Néhány rendezvényen kell résztvenniük, aminek elsőre talán nem igazán örülnek, de váratlan lehetőségeket tartogat mindkettejük munkájával kapcsolatban.
Egészség: Jól érzi magát.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Hivatásában merőben új feladatokkal bízzák meg, aminek nagy lelkesedéssel lát neki. A szellemi kihívások arra sarkallják, hogy felszínre hozza magából mindazt a tudást, ami eddig rejtve maradt. Munkaszerződését most érdemes újratárgyalnia, jobb poziciókat elérhet el.
Pénz: Munkája révén, ha lassan is, de javul anyagi helyzete.
Szerelem: Párja nemcsak támogatja karrierje építésében, de képes újra elcsábítani önt. A függetlenekre is ráköszönthet a szerelem.
Egészség: Energikus, de ne kapkodjon!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Költözik a hivatal? Lehetséges, hogy az átszervezések miatt új helyre kell költözniük. Ön még mindig valamiféle isteni csodában reménykedik, hogy minden marad a régiben.
Pénz: Nemcsak megérdemli, de a lelkének is szüksége van arra, hogy kényeztesse magát egy kicsit.
Szerelem: Párjával meg kell oldaniuk egy-két családi problémát, vagy egy barátjuk szorul az önök segítségére. Az egyedülállók még mindig nem tudják, hogy az eszükre, vagy a szívükre hallgassanak.
Egészség: Túl sok az energiája!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Ragaszkodik a biztos szakmai alapok megteremtéséhez munkájában, még akkor is, ha ez egyáltalán nem népszerű feladat. Ha ez mégsem sikerülne, biztos, hogy elgondolkodik a változtatás lehetőségén.
Pénz: Örömmel költ otthona szépítésére.
Szerelem: Párjával vitái lehetnek, egyrészt azért, mert túlzónak tartja az ön költekezését, másrészt a gyermekükkel kapcsolatos gondok miatt. Az egyedülállók érzelmei megváltozhatnak egy baráttal kapcsolatban.
Egészség: Kifogyhatatlan az energiája.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Ha vágyott valamilyen munkára, azt a héten biztosan megkapja, annak ellenére, hogy esetleg más is pályázott rá. Persze ön is teljesen tisztában van azzal, hogy keményen kell dolgoznia ezen a feladaton, és hogy ellenlábasai is vannak.
Pénz: Az anyagi szerencse továbbra is segíti, sőt, ha esetleg peres ügye van, abból is anyagilag jól kerülhet ki.
Szerelem: Ragaszkodik párjához, és nemcsak azért, mert segíti önt a mindennapi rutinfeladatok elvégzésében.
Egészség: Allergiás tünetei felerősödhetnek.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Munkáján meglátszik, hogy örömmel és odaadással végzi. Bár meglehetősen sok a dolga, mégis élvezi a kihívásokat. Kisebb nézeteltérései lehetnek főnökével, de az ön szilárd álláspontja őt is meggyőzi.
Pénz: Anyagilag a vártnál jobban honorálják munkavégzését, esetleg jutalmat kaphat.
Szerelem: Mindkettejük számára fontos kapcsolatuk, és a mindennapok szürkesége sem ölte ki önökből a szeretetet és az egymás iránti tiszteletet. Az egyedülállókat elvarázsolták.
Egészség: Jól érzi magát.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: A munka áll az első helyen. Felettesei elégedettek önnel, sőt egy rövidebb szakmai út lehetőségét is felvethetik, aminek otthon nem feltétlenül örülnek.
Pénz: Anyagi helyzete jól alakul, sőt most talán még félre is tudna tenni egy kicsit.
Szerelem: Párja szerelmében nem kell kételkednie. Nem kizárt, hogy meglepetéspartit szervez önnek a család és barátok részvételével. A függetleneknél feltűnhet egy régi kapcsolat és újraéledhet a szerelem.
Egészség: Energikus, de törődjön többet magával.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Feladatai annyira megszaporodtak, hogy szinte semmire sem marad ideje. Amikor már úgy érzi, teljesen összecsaptak feje felett a hullámok, környezete váratlanul segítségére siethet.
Pénz: Nem kizárt, hogy egy ezoterikus tanfolyam kelti fel az érdeklődését, és maradék pénzét is arra költi.
Szerelem: Párja megérti az ön helyzetét, de szeretne több időt tölteni önnel. A függetlenek életében még mindig szerepet játszik régi kapcsolatuk.
Egészség: Kicsit fáradt, de ha kell, hamar összekapja magát.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Bár hivatásában sikeres időszaka van, titokban még mindig arra vágyik, hogy olyan munkákat kapjon, amelyekben megmutathatja szakmai rátermettségét, vagy amelyek új szellemi kihívások elé állítják.
Pénz: Ha szükséges, környezete kisegíti az átmeneti anyagi gondokból.
Szerelem: Érzelmi problémái lehetnek amiatt, hogy nem tud elég időt szakítani kedvesére, akiről tudja, hogy mennyire szereti önt. Az egyedülállóknak nagyon megtetszhet valaki a baráti körből.
Egészség: Ügyeljen a balesetekre!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: A munkájában teljesedik ki igazán. Mivel hisz abban, amit csinál, és megvan hozzá a kitartása is, a sikerek sem maradnak el, és önbizalma is helyre áll.
Pénz: A jövő héten váratlan pluszbevételre számíthat.
Szerelem: Párja segíti önt hivatásában, és ezzel ő is hozzájárul a családi kassza bevételeihez, de most nem értenek egyet abban, mire is fordítsák a pluszbevételeket. A függetleneknek lehet, hogy megszakad egy régi barátságuk, de újakra is találnak munkájuk révén.
Egészség: Ne idegeskedjen!

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Mivel örömmel végzi munkáját, és lehetősége van néhány ötletét is megvalósítania, igazán sikeresnek érzi magát. Nem mindenki látja ezt így, akad néhány rosszakarója is, de nem tudnak komolyan ártani önnek.
Pénz: Anyagi helyzete változatlan. Fontolja meg a továbbképzés lehetőségét.
Szerelem: Párja ragaszkodik ahhoz, hogy elutazzanak valahová, ahol végre kipihenhetik magukat. Az egyedülállók, ha titkos viszonyba gabalyodtak, nem szabadulnak könnyen.
Egészség: Migrénjei lehetnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek