'A krumpli szürkül, a répa feketedik - én már nem is tudom, mit eszünk'

A Szabad Föld hetilap Az a véleményem rovatában megjelent olvasói levél.

GazdanetOlvasói levél2017. 06. 10. szombat2017. 06. 10.
'A krumpli szürkül, a répa feketedik - én már nem is tudom, mit eszünk'


Horváth Istvánné, Csörnyeföld: Nyolcvannyolc éves vagyok, és már termelni nem tudok, ezért mindent meg kell vennem: krumplit, zöldséget stb. De most már régóta olyan tapasztalataim vannak, hogy ha a krumplit hámozom, a héja alatt zöld a húsa, ha pedig megfőzöm, mire kihűl, megszürkül. A sárgarépa meg gyönyörű sárga, amíg el nem kezdem kotorni a bőrét. De mire végzek vele, megfeketedik a répa. Nincs hozzá étvágyam megenni.
És mások is panaszkodnak. Amit én termeltem, soha nem szürkült vagy feketedett meg, én már nem is tudom, mit eszünk. A krumpli származási helye Franciaország.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek