Ötletek tárháza, élmények vására

Szeptember 9-én több mint 21 ezer m2-en, 16 ország 871 kiállítójának részvételével négy kiállítás nyílt meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Közép-Európa legnagyobb szabású fogyasztásicikk-vásárát, a 110. Budapesti Nemzetközi Vásárt, a telekommunikáció és információtechnológia újdonságait felvonultató INFOmarket-INFOtrend-et, az EISA-díjasok főszereplésével a szórakoztatóelektronikai világmárkákat bemutató INTERSOUND kiállítást szeptember 17-ig tekinthetik meg a látogatók.

Hazai élet2006. 09. 08. péntek2006. 09. 08.
Ötletek tárháza, élmények vására

A kiállítások gazdag termékkínálata mellett színes programok is fogadják a látogatókat. "Energialevezető" játékokkal várja a kicsiket a BNV 23-as pavilonjában a Gyerekdühöngő, kreatív alkotó munkával, különböző társasjátékokkal a C pavilonban a Játék-tér. A Főtér Nagyszínpadán ezúttal is népszerű hazai együttesek, énekesek adnak műsort, többek között Roy és Ádám, a Republic, a Karthago, a Kozmix és az Irigy Hónaljmirigy. Hevesi Tamás - a kiállítások házigazdájaként - pódiumbeszélgetések alkalmával is színpadra lép vendégeivel: a hazai sportélet több kiválósága, az FTC labdarúgói és szakvezetői, valamint számos közkedvelt médiaszemélyiség válaszol majd kérdéseire.
Az INFOmarket-INFOtrend Játék-szigete izgalmas játékokkal, versenyekkel fogadja a látogatókat. Itt zajlik a kiállítás második hétvégéjén a FifaHungary szervezésében a FIFA '06 bajnokság. A FIFA '07 játékprogram premierjének is a sziget lesz a helyszíne. Szintén itt kerül sor a Fradi-Újpest "örökrangadóra" is, az igazi meccshangulathoz neves médiaszemélyiségek részvétele, illetve közreműködése járul hozzá.
A szeptember 16-17-i hétvégén a "kommandósok" foglalják el a terepet, ekkor kísérheti figyelemmel a közönség a Counter Strike versenysorozatot.
A nyertesek átvehették a BNV-díjakat: a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. "Nyár" porcelán készletkollekciója, az IsoteQ Magyarország Kft. energiatakarékos falazóeleme, valamint a Természet 2000 Kft. HYLA levegő és helyiségtisztító berendezése BNV Nagydíjat, a JINJANG.EU Kft. mosószert helyettesítő mosógolyója pedig Környezetvédelmi Különdíjat kapott.

Ezek is érdekelhetnek